El món casteller també es manifesta demanant la llibertat dels presos polítics

Ha estat especialment emotiu el castell reivindicatiu dels Castellers de Sant Cugat, que han desplegat una pancarta amb el lema «Raül, et volem a casa»
El 4 de 7 amb l'agulla dels Gausacs a la manifestació.
El 4 de 7 amb l'agulla dels Gausacs a la manifestació | 324

 

Aquest dissabte a la tarda hi havia a Barcelona la manifestació per demanar l'alliberament dels Jordis i els consellers de la Generalitat que es troben a les presons de Madrid, on també hi han pres part les colles castelleres, com a mostra de la cultura popular catalana i donant-hi tot el suport. Moltes colles, amb les respectives camises, hi han fet pilars reivindicatius per demanar la llibertat dels presos polítics.

 

Però ha estat especialment emotiu el moment en què els Castellers de Sant Cugat, a l'inici de la manifestació, han plantat un 4 de 7 amb l'agulla. L'enxaneta del pilar, quan ha fet l'aleta, ha despenjat un cartell que demanava la llibertat del seu casteller, Raül Romeva, conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat. A continuació teniu un seguit de tuits i fotos que s'han penjat a les xarxes socials: 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

Pancarta dels Gausacs demanant l'alliberament de Raül Romeva.
Pancarta dels Gausacs demanant l'alliberament de Raül Romeva. | 324

 Comentaris

envia el comentari