Minyons i Gausacs volen seguir rodant castells a l’espera d’objectius superiors

Els malves tindrien el 3d9f com a objectiu màxim | Sant Cugat apura les actuacions amb objectius destacats abans de l’assalt als 9 pisos | Caldes es planteja la millor actuació de la temporada estrenant el 3d7a
Els Gausacs voldrien intentar els 9 pisos properament.
Els Gausacs voldrien intentar els 9 pisos properament. | Maite Gomà

 

Els Minyons de Terrassa volen seguir rodant els castells de nou que els permeti arribar en bona forma a l’actuació de Sant Narcís a finals d’aquest mes. Al Mercadal de Reus els malves no van atacar els castells de gamma extra, ja que «no teníem totes les peces» i amb baixes importants tal com declara Nani Matas, el cap de colla dels egarencs. De cara a dijous els de Terrassa volen fer el 3 de 9 amb folre «per anar-lo afinant de cara a Sant Narcís, ja que a Reus ja va anar molt bé i ara es tracta d’anar-li agafant confiança» segons el cap de colla. Alhora completarien l’actuació amb castells que permetin rodar castellers i també podrien fer debutar alguna peça en el pilar de 6.


Els Castellers de Sant Cugat segueixen fent passos de cara al 3 de 9 amb folre que volen provar la setmana vinent a Tarragona. D’aquesta forma pel seu cocap de colla, Biel Samsó, «és imprescindible fer el 5 de 8 abans d’Esperidió» i que, per tant, farien dijous a Caldes de Montbui. Alhora el voldrien acompanyar del 2 de 8 amb folre i 3 de 8 tot i que «a partir d’aquí el volum de gent, situació a plaça... ens farà decidir si fem aquests tres castells» segons Samsó. Aquest cap de setmana els Gausacs viatgen a Londres i a partir de dilluns encararan l’última setmana abans de l’assalt als castells de nou. De moment, segons el cocap de colla, «la confiança de la colla hi és i només ens falta acabar de polir els últims detalls». Aquesta mateixa setmana ja van descarregar el 3 de 8 a assaig amb el folre a terra.

Els Castellers de Caldes de Montbui han tingut una temporada de recanvis a diferents nivells del castell que no els ha permès tenir tanta regularitat amb els castells de set com en anys anteriors. Tot i això Dídac Mayol, el cap de colla dels Escaldats, es mostra satisfets dels recanvis, ja que «realment vam començar la temporada amb unes condicions que no eren bones». Per l’actuació de dijous, però, els Escaldats volen provar el primer 3 de 7 amb agulla de l’any i acompanyar-lo dels dos castells de set bàsics mentre segueixen treballant el 4d7a per properes actuacions. El 5 de 7, castell màxim dels de la camisa verd ampolla, en canvi sembla que «és un objectiu que aquesta temporada és molt difícil de poder assolir» segons el seu cap de colla. 
Comentaris

envia el comentari