Manyacs de Parets i Castellers de les Gavarres esdevenen colles de ple dret

Amb la incorporació d’aquestes dues colles, la CCCC compta actualment amb 97 colles membres, dotze de les quals universitàries
Els Manyacs de Parets, actuant a Vall-romanes.
Els Manyacs de Parets, actuant a Vall-romanes. | Cedida.

 

El món casteller segueix en la seva continua progressió tant pel que fa al nivell de les colles com en la creació de noves. Després de la inclusió de la Colla Castellera Bous de la Bisbal i els Castellers de Tortosa al mes de maig, ara ho han fet els Manyacs de Parets i Castellers de les Gavarres. Ambdues colles, a més, també van ser aprovades com a colles en formació en la mateixa data, el desembre del 2015.

 

La CCCC, alhora, també ha decidit donar de baixa els Xiquets de Montblancmentre que també compta amb dues colles en formació com son els Castellers de l’Adroc i els Castellers de Sarrià.

 

Manyacs de Parets

La colla vallesana van realitzar el seu bateig en el maig del 2016 amb la presència dels seus padrins, Castellers de Mollet i Castellers de Caldes de Montbuí. En el seu primer any van completar un total de 19 castells de sis.


Enguany han incrementat el nombre a 22 en una temporada on han pogut realitzar cinc actuacions amb tres castells de set. L’actuació més destacada dels de la camisa morada és la que van realitzar aquest mateix novembre en motiu de la seva segona Diada on van executar el 4d6, 5d6 i 4d6a.

 

Castellers de les Gavarres

A diferència de la colla vallesana que ha tingut una evolució més constant, els Castellers de les Gavarres han experimentat un salt qualitatiu en aquest any. Mentre que en el 2016 van realitzar 9 castells de sis, en la present temporada n’han pogut completar un total de 33, en els quals destaquen els quatre 2d6.

 

La presentació pública dels de la camisa marró suro va ser en el setembre del 2015 acompanyats dels seus padrins, Colla Castellera de Figueres i Esperxats de l’Estany. En aquesta temporada han realitzat set actuacions amb tres castells de sis en les quals la més destacada ha sigut la del seu segon aniversari d’aquest novembre on van completar el 4d6a, el 5d6 i el 2d6.
Comentaris
Calvu
Vaja amb Manyacs. Segon any i castells de set. XD

envia el comentari