La Colla Vella dels Xiquets de Valls vol replicar els 9 pisos per Sant Isidre

Els Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Reus, per la seva banda, podrien estrenar castells de la gamma alta de 8
La Vella va completar el seu primer 3 de 9 amb folre de l'any la setmana passada a Lleida | Colla Vella

 

Després de completar el seu primer 3 de 9 amb folre de l’any, la Colla Vella dels Xiquets de Valls no vol rebaixar el ritme. Els de la camisa rosada podrien repetir el 3 de 9 folrat aquest dissabte per Sant Isidre a la plaça de l’Oli de Valls. Un 3 que, si tot va bé, podria anar acompanyat del 4 de 9 amb folre. La gamma alta de 8 podria cloure l’actuació dels vallencs, previsiblement el 5 de 8. La Vella escalfa els motors d’una màquina que vol arribar en un estat òptim per Sant Joan, la primera diada important a Valls.


Qui també estarà a plaça seran els Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Reus. Els matalassers tenen en ment continuar rodant els castells de bàsics de 8, però també volen estrenar una nova construcció. El cap de colla dels de la camisa ratllada, Sergi Feijoo, assegura que encara falta l’assaig de divendres, però que el 5 de 8 podria ser el castell escollit per portar a plaça per primer cop enguany. «El 2 de 8 amb folre i el 4 de 8 amb l’agulla són castells que també hem treballat, però considerem que el 5 pot tenir més opcions». El pilar de 6 tancarà la diada pels del carrer Santa Anna.

 

Els Xiquets de Reus, per la seva banda, volen portar també els dos castells bàsics de 8 i, si l’assaig de divendres ho permet, el 2 de 8 amb folre. El cap de colla dels de la camisa avellana, Antoni Rull, assegura que, de moment «estem treballant per portar el 2 en condicions». Un castell que ha tingut canvis en la seva estructura, però que es podria veure a plaça dissabte. Si tot va bé, el pilar de 6 dels reusencs podria tancar l’actuació dels Xiquets. Amb la diada del Pallol a tocar, els del carrer de Rosich volen arribar a l’actuació reusenca en bon estat de forma.
Comentaris

envia el comentari