La Colla Vella dels Xiquets de Valls ajorna la data de la seva assemblea

S'havia de celebrar el proper 3 de març
La Colla Vella, actuant a Tarragona, en una imatge d'arxiu. | Colla Vella dels Xiquets de Valls

 

La Colla Vella dels Xiquets de Valls tenia prevista la data de la seva assemblea anual per al 3 de març. Amb aquesta fita a l'horitzó, els rosats han estat preparant durant setmanes la tècnica que ha de rellevar Manel Urbano al capdavant de la colla després de sis temporades, i durant l'hivern han anat sonant diversos noms per fer-ne el relleu. Tot i que el nom d'Albert Martínez —fins ara, segon cap de colla— sona amb molta força, de moment no està confirmat que sigui el successor d'Urbano i, per ara, hi ha converses actives per acabar de definir els diversos equips i tancar-los en els propers dies.


Amb tot plegat encara per definir i a manca d'una candidatura en ferm hores d'ara, la Colla Vella ha acabat ajornant la data de la seva assemblea anual. Segons ha pogut saber DiariCasteller.cat, el més probable és que la cita anual s'acabi fent el dia 10, tot i que està permès que es convoqui per a qualsevol dia dins del mes de març.

 

La setmana passada va vèncer el termini per convocar formalment l'assemblea per al 3 de març i, amb les negociacions per formar una nova tècnica encara en marxa, la trobada es prorroga. A dia d'avui, el nom del proper cap de colla dels rosats és l'únic d'entre les formacions que fan castells de nou i superiors que queda per conèixer. Els moviments, però, podrien donar notícies els propers dies al Portal Nou.
Comentaris

envia el comentari