Júlia Creus apadrina el pilar caminant dels Xiquets del Serrallo

El conegut pilar caminant de les colles tarragonines tindrà lloc el diumenge 24 al migdia, després de la diada de la Mercè
Pilar caminant dels Xiquets del Serrallo, en una imatge d'arxiu. | delcamp.cat

 

L'actriu tarragonina d'origen serrallenc, Júlia Creus, serà la padrina del pilar caminant dels Xiquets del Serralo d'aquest any. Els del barri mariner segueixen la tradició, per quart any consecutiu (després de Danae Boronat, Toni Albà i Elisabet Carnicé), amb la intenció de posar en valor aquesta tradició tan reconeguda i festiva, i per donar-la a conèixer al mon casteller d'una manera 'diferent'. Han fet pública la seva decisió a partir del seu web i de les xarxes socials. 


Júlia Creus és ben coneguda gràcies al seu paper de Mònica a la popular sèrie de TV3 'Merlí', i la seva feina com a padrina del pilar caminant, serà la de seguir la comitiva dels serrallencs al llarg de tot el recorregut entre la plaça de les Cols i l'Ajuntament, així com de publicar a les seves xarxes socials l'experiència i els sentiments viscuts. Els Xiquets del Serrallo també li cediran l'honor de recollir l'enxaneta del pilar des del balcó de l'Ajuntament, amb una faixa. 
Comentaris

envia el comentari