Els Gausacs s’apunten un nou 5d8 a Caldes de Montbui

Els Gausacs segueixen fent passos cap el 3d9f | Els Minyons han tingut una actuació tranquil·la amb la clàssica de 8 | Els de Caldes de Montbui han descarregat el primer 3d7a de la temporada
La segona catedral de l'any dels Gausacs era l'últim pas abans dels 9 pisos.
La segona catedral de l'any dels Gausacs era l'últim pas abans dels 9 pisos. | Gausacs

 

La diada d’avui a Caldes de Montbui era l’última actuació dels Castellers de Sant Cugat abans de l’Esperidió on, amb tota seguretat, faran el seu primer intent d'un castell de 9. És per això que els de la camisa verd collserola volien seguir oferint un nivell elevat que els mantingui en un bon estat de forma. És per això que ja han iniciat l’actuació amb el 5 de 8 que han pogut descarregar després de fer-ne un intent desmuntat en la primera ocasió. La Catedral l’han acompanyat del 3 de 8 i finalment s’han entrebancat amb el 2 de 8 amb folre, del qual n’han fet dos intents desmuntats que els han comportat acabar l’actuació amb dos castells.


Tot i la intenció dels Minyons de Terrassa de portar un castell de 9 s’han acabat decantant per tenir una actuació més tranquil·la amb la clàssica de 8, en un dia en el qual el cap de colla, Nani Matas, ja havia advertit que volien rodar diversos castellers. De la mateixa forma també volien completar un pilar de sis amb una alineació diferent de l’habitual però finalment l’espadat els ha quedat carregat.

 

Els Castellers de Caldes de Montbui arribaven a plaça amb ganes de rematar la feina d’una temporada de reestructuració de peces a diferents nivells dels castells. L’estrena dels Escaldats ha arribat en segona ronda en forma de 3 de 7 amb agulla que han descarregat després de fer-ne un intent desmuntat. Han arrodonit diada amb els dos castells de set bàsics que la converteixen en la millor actuació de la temporada. 
Comentaris

envia el comentari