La Festa Major del Clot no compleix amb cap de les expectatives

Les tres colles participants han hagut de sortir de plaça amb dues estructures completades i havent hagut de rebaixar les intencions
Els Castellers de Barcelona han completat a la Festa Major del Clot el 4d9f.
Els Castellers de Barcelona han completat a la Festa Major del Clot el 4d9f. | Castellers de Barcelona

 

La Festa Major del Clot, a Barcelona, ha viscut aquest diumenge una diada castellera atípica i diferent, pel que fa als resultats. Les tres colles participants, els Castellers de Barcelona, els Castellers de Sabadell i els Bordegassos de Vilanova, han hagut de sortir de plaça sense haver completat tots els seus objectius i amb tan sols dues estructures. La diada, amb diversos intents fallits i desmuntats, s'ha allargat en excés. 


Els Castellers de Barcelona, que organitzen cada any la diada castellera de Festa Major del Clot, tenien aquesta vegada un gran objectiu entre mans. Després de l'intent desmuntat de 5 de 9 amb folre de la Festa Major de Sarrià, avui era el dia d'estrenar la supercatedral, a la primera ronda. Però es tracta d'un castell molt dificil i traïdor, i s'ha ensorrat quan encara es col·locaven dosos. Reconduint la diada, els vermels han optat pel 4 de 9 amb folre, el sisè que descarreguen enguany, i han hagut de tancar la diada amb un 3 de 8 de pur tràmit. 

 

Els Castellers de Sabadell venien d'unes setmanes idíl·liques, on han completat diverses vegades els castells de 9 i han signat les millors actuacions de la seva història. Però avui no ha estat el seu dia. Han començat amb dos peus desmuntats de 4d9f, que a la segona ronda els ha quedat en intent. Arran de la caiguda, i oblidant-se l¡¡de l'objectiu de la tripleta màgica, han optat pel 5 de 7 i el 7 de 7 a la ronda de repetició. 


I per acabar, els Bordegassos de Vilanova tampoc no han tingut una diada especialment fàcil, sobretot després de les dificultats d'aquestes últimes setmanes. Han obert de 4 de 7 amb l'agulla,que ja tenen ben dominat, però a la segona ronda la canalla no ho ha vist clar i han provocat un intent desmuntat de 5 de 7, que han descarregat tot seguit, a la tercera ronda. Com amb la resta de colles, la diada se'ls ha acabat aquí, prematurament, i sense poder portar tres castells a plaça. Comentaris

envia el comentari