Els noms que sonen per dirigir la Vella i la Joves, tot i que es manté la incògnita

Els de la camisa vermella celebren divendres la seva assemblea i els de la camisa rosada, el 3 de març
Manel Urbano i Jaume Galofré són els caps de colla de les formacions vallenques. | Arxiu

 

Dies d'especulacions a Valls al voltant de qui dirigirà les dues colles de la ciutat la temporada vinent. Des de les acaballes de l'any 2016 se sap que Manel Urbano posa el punt final a l'etapa de sis anys al capdavant de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. La fi del seu mandat va obrir les especulacions sobre el seu successor, que hores d'ara encara no està tancat.


Tot i que han sonat amb força el d'Òscar Rodon i el d'Albert Martínez —en el cas del darrer, especialment—, encara s'estan fent reunions per tancar els equips de manera que no està confirmat el nom del relleu d'Urbano, que es podria saber en els propers dies, segons fonts consultades per aquest mitjà. A la Colla Vella l'assemblea se celebrarà el 3 de març al Portal Nou i hi ha temps per presentar candidatura fins diversos dies abans. També caldrà veure qui pren el relleu de Joan Ibarra a la presidència de l'entitat.

 

Pel que fa a la Colla Joves Xiquets de Valls, resten escassos dies per escollir els equips que comandaran la formació en la temporada 2017. Consultat per DiariCasteller.cat, l'actual màxim mandatari tècnic, Jaume Galofré, va explicar que estan valorant encara totes les opcions però que, en tot cas, la decisió no es faria pública fins al moment mateix de l'assemblea, davant dels socis i castellers.

 

A falta de cap confirmació oficial, que no s'espera abans de divendres a la nit, guanya força el nom de Francesc Xavier Ramon, segons explica aquest dilluns la Revista Castells. Segons aquesta informació, Ramon podria mantenir Galofré en llocs destacats de la tècnica però l'equip estaria encara pendent de tancar, pas que s'hauria de fer en els quatre dies que resten abans d'arribar a divendres. Per ara, però ni tan sols és segur que Galofré no segueixi. De moment, doncs, a manca de confirmació, aquests són els noms que circulen amb força per ocupar els càrrecs de cap de colla a Valls.
Comentaris

envia el comentari