Els Minyons de Terrassa porten el 3 de 9 amb folre en el seu retorn a Tarragona

Els Xiquets del Serrallo van repetir la diada de Sant Pere amb tres castells de la gamma alta de set, mentre que els Xiquets de Reus completen la clàssica de vuit
La plaça de Sant Magí ha tornat a veure el 3 de 9 amb folre de la mà dels Minyons de Terrassa | minyons

 

El barri del Serrallo de Tarragona ha celebrat la Diada de la Verge del Carme, amb la participació dels Minyons de Terrassa, els Xiquets de Reus i els amfitrions, els Xiquets del Serrallo. L'actuació ha significat el retorn dels Minyons a Tarragona, dotze anys després de la seva última diada a la ciutat, i han descarregat el 3 de 9 amb folre. Els del barri mariner han repetit la diada de Sant Pere, i els de la camisa avellana tornen a les places després de dues setmanes de vacances.


Els amfitrions, els Xiquets del Serrallo han calcat la diada que van assolir per Sant Pere fa dues setmanes. Els de la camisa blau marí han descarregat en primera ronda el segon 5 de 7 de l’any pels serrallencs. En segona ronda, han completat el 4 de 7 amb l’agulla, mentre que en tercera han tornat a descarregar el 3 de 7 amb el pilar. Malgrat que el cap de colla dels Xiquets del Serrallo, Xavier Bailach, havia parlat d’un possible atac al 7 de 7, la formació local haurà d’esperar per portar-lo a plaça. De moment, el pas previ és consolidar la feina feta a assaig.

 

Els de la camisa malva han tornat a Tarragona descarregant el seu setè 3 de 9 amb folre de l’any en primera ronda. Els de Nani Matas han optat per completar el sisè 4 de 8 de l’any en segona ronda, mentre que el tercer castell dels egarencs ha estat el 2 de 7. Els Minyons han tancat l’actuació amb setè pilar de 6 que descarreguen enguany. La setmana que ve els malves tenen una cita important a Mataró, per la Festa Major de Les Santes.

 

Per part dels Xiquets de Reus, la formació del Baix Camp tornava a la feina després de dues setmanes de descans passat Sant Pere. Els d’Antoni Rull han completat la clàssica de vuit. En primera ronda, els de la camisa avellana han completat el setè 4 de 8 de l’any, i en segona ronda, l’onzè 3 de 8 de la temporada. Les rondes de castells dels reusencs han acabat amb el 2 de 7, el novè dels Xiquets. Per cloure la diada, els del carrer Rosich han descarregat el pilar de 6.
Comentaris

envia el comentari