Els Minyons de Terrassa organitzen la quarta edició del Torneig Intercasteller d’Escalada

Les bases de la jornada seran les mateixes que en els anys anteriors, amb quatre categories dividides en canalla, promoció i absolutes femenina i masculina
Serà el quart any consecutiu que se celebrarà el torneig, que van crear els Minyons el 2014 | acclivis

 

El dissabte 16 de setembre els Minyons de Terrassa organitzaran el 4t Intercasteller d’Escalada, obert a totes les colles del món casteller. El torneig es celebrarà al rocòdrom del seu local (c/Teatre, 4-6) i a la sala d'escalada Gravetat Zero (c/Sant Gaietà, 52) ubicat a 400 metres de la seu de la colla castellera. S'equiparan al voltant de 80 vies entre les dues sales i les bases de la jornada seran les mateixes que en les darreres edicions: quatre categories, dividides en canalla (fins a 12 anys), promoció, absoluta femenina i absoluta masculina.  


Les inscripcions s'obriran el mateix dia a partir de les nou del matí al local de la colla i es tancaran a les quatre de la tarda. Es podran veure les finals de canalla a les dues del migdia i les de promoció i absoluta cap a les sis de la tarda. Igualment, durant la jornada es podrà gaudir d'altres actes, encara per confirmar, al local i en l'entorn més immediat. La jornada es tancarà cap a les deu de la nit amb l'entrega de premis, el sorteig de material i l'esperat llançament al pernil, al qual podran optar a participar tots els adults que s'hagin inscrit a la jornada.

 

Els Minyons de la Terrassa van ser els creadors d’aquest torneig l’any 2014, en motiu del seu 35è Aniversari. Van organitzar la primera i la segona edició, mentre que la tercera va anar a càrrec dels Castellers de Barcelona. Enguany, l’Intercasteller d’Escalada torna a Terrassa.
Comentaris

envia el comentari