Els castells de nou i estrenes destacades protagonitzen les diades matinals de diumenge

Els Sagals d’Osona assoleixen la primera tripleta de vuit de la seva història, mentre que Saballuts i Capgrossos descarreguen el 3 de 9 amb folre
Els Castellers de Sabadell han tornat a completar el 3 folrat, que van assolir la setmana passada a Barberà del Vallès | Saballuts

 

El matí de diumenge ha gaudit de diades castelleres destacades arreu del territori català. A Vic celebraven la diada de Festa Major amb els Castellers de la Vila de Gràcia, els Sagals d’Osona i els Castellers de Sabadell. Els Saballuts han tornat a descarregar el 3 de 9 amb folre que van completar la setmana passada a Barberà del Vallès per primer cop aquesta temporada. Els de la camisa verda han acompanyat l’actuació del tercer 2 de 8 amb folre de la temporada així com el desè 4 de 8. Els Sagals d’Osona, per la seva banda, han completat la millor actuació de l’any completant per primer cop en la seva història el 3 de 8, el 2 de 8 amb folre i el 4 de 8. Els Castellers de la Vila de Gràcia, no han pogut coronar el 3 de 9 amb folre, que van desmuntar per partida doble la setmana passada al Camp d’en Grassot. El 3 folrat ha quedat en intent, i els de la camisa blava han completat la clàssica de vuit, amb els dos bàsics de vuit (que en porten una desena de cada aquesta temporada), així com el 2 de 7.


A Premià de Mar els Capgrossos de Mataró han tornat a descarregar el 3 de 9 amb folre, el cinquè de l’any pels del Maresme. Els de Cugat Comas han acompanyat el castell de la torre de vuit folrada i del 5 de 8. A banda, els de la camisa blava han estrenat el pilar de 6, que han descarregat per primer cop aquesta temporada. Els Castellers de Badalona, per la seva banda, han completat una actuació amb el 3 i el 4 de 7, així com amb el 4 de 6 amb el pilar.

 

A Cornudella els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han descarregat el 3 de 7 amb l’agulla, el 4 de 7 amb l’agulla, així com el 2 de 7, el sisè de l’any dels de la camisa verda. En ronda de pilars, els de David Lobo han completat el vuitè pilar de 6 de la temporada. Els tarragonins són la formació que més cops ha completat el pilar de mèrit aquest 2017. Els Margeners de Guissona, per la seva banda, han descarregat el 3 de 6, el 3 de 6 amb l’agulla i el 4 de 7. Els amfitrions, els Brivalls, han completat el 2 de 6, i en segona ronda han atacat el primer castell de set de la temporada, el 3 de 7, que han hagut de desmuntar. Els del Priorat han tancat la diada descarregant el 3 i el 4 de 6.

 

A la Setmana Medieval de Bagà actuaven els Castellers de Berga i la Colla Castellera de la Gavarresa. Els de la camisa blava han descarregat el sisè 4 de 7 i el novè 3 de 7 de l’any. Els berguedans han atacat el 2 de 7 en segona ronda, però només l’han pogut coronar. Els Castellers de Berga ja l’havien descarregat fa un mes a casa, a la diada dels Quatre Fuets. Per part de la Colla Castellera de la Gavarresa, els Picapolls han assolit una diada amb el 3 i el 4 de 6, així com el 3 de 6 amb el pilar, el sisè que completen enguany.
Comentaris

envia el comentari