Els Castellers of London celebren Sant Jordi al Borough Market

Era un dels actes de la delegació de la Generalitat a la capital britànica

Els Castellers of London, en una imatge de família d'aquest diumenge. Foto: Castellers of London.

 

Anglaterra i Catalunya comparteixen alguns trets comuns i un d'ells és el patró, Sant Jordi o Saint George. La data del 23 d'abril s'assenyala en vermell als dos calendaris i la vinculació de la festivitat amb la cultura ha facilitat que els castells s'hagin vist implicats en la celebració d'aquest 2016.

 

L'existència dels Castellers of London, el projecte casteller que ha radicat a la capital britànica, ha permès que una petita mostra castellera —amb construccions de cinc pisos— hagi estat una de les activitats de la celebració de Saint George que organitza la Delegació de la Generalitat de Catalunya a la Gran Bretanya.

 

Aquest diumenge al migdia, doncs, s'han pogut veure els Castellers of London, amb la seva camisa bordeus, al Borough Market, ben a la vora de The Shard i la zona de London Bridge. Amb ells, un intercanvi gastronòmic de menjar britànic i català, i música en directe, teatre al carrer i altres activitats culturals que han fet d'aquest punt neuràlgic de Londres una petita festa a la catalana. L'activitat va comptar amb força públic, tal com es pot apreciar a algunes de les imatges que es poden trobar de l'esdeveniment a les xarxes socials:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris
Paris
https://www.facebook.com/castells.paris/ A Paris tambe vam fer actuacio per Sant Jordi ! Visca Castellers of London, i visca els Geperuts de Paris!

envia el comentari