Els Capgrossos de Mataró descarreguen la primera tripleta màgica de l’any abans de Les Santes

Els de la camisa blava han estrenat el 4 de 9 amb folre, mentre que els Castellers de Lleida s’apunten el primer 4 de 8 bordeus de la temporada
Els de Cugat Comas arribaran a la diada gran de Mataró amb els dos castells bàsics de nou assolits i pensant en reptes superiors. | CdMataró

 

Els Capgrossos de Mataró avancen amb pas ferm cap a la diada de Les Santes. Els del Maresme han descarregat avui la seva primera tripleta màgica de l’any a la Diada del XVIII Aniversari dels Castellers del Poble Sec. A la diada també hi han participat els Castellers de Lleida i els amfitrions, els Castellers del Poble Sec.

 


Els Bandarres han començat l’actuació descarregant el segon 4 de 7 amb l’agulla de la seva temporada. En segona ronda, els de la camisa blau-cel han estrenat un nou castell de la gamma alta de set, el 5 de 7. L’últim castell dels barcelonins ha estat el segon 3 de 7 amb l’agulla de l’any. Els de Dan Esteban han signat així la millor actuació del que porten de temporada. En comparació amb altres anys, els Castellers del Poble Sec avancen amb un ritme menor a causa de diverses baixes que han patit respecte a la temporada passada. Amb tot, els de la camisa blau-cel continuen fent passes per recuperar estructures que han estat habituals en anys anteriors.

 

Els Capgrossos de Mataró encaren Les Santes amb més ambició que mai. Els de Cugat Comas han descarregat avui la tripleta màgica, estrenant el 4 de 9 amb folre. En primera ronda, però, han optat pel 3 de 9 amb folre, que han descarregat per sisè cop aquesta temporada. En segona ronda, ha arribat el 4 folrat, que han completat, unint els dos castells de nou per primer cop enguany. L’últim castell dels de la camisa blau marí ha estat el tercer cinc de vuit de l’any, castell que, segons avancin els assajos, podria pujar un pis més d’aquí a una setmana a Les Santes.

 

Finalment, els Castellers de Lleida arribaven al Poble Sec amb l’objectiu d’estrenar els vuit pisos. El 4 de 8 ha estat el castell de sortida dels de la camisa bordeus. Després d’un intent desmuntat, els lleidatans l’han descarregat per primer cop aquesta temporada. En segon ronda han optat pel 5 de 7, que han assolit per quarta vegada enguany. L’últim castell dels de la capital del Segrià ha estat el sisè 4 de 7 amb l’agulla de la temporada.
Comentaris

envia el comentari