Els Bordegassos volen fer tres castells de vuit per la Festa Major de Vilanova i la Geltrú

La formació del Garraf fa una crida per aconseguir el màxim d’assistència possible als cinc assajos generals que resten
Un dels cartells promocionals de que els de la camisa groc-terrós han compartit a les xarxes socials | Bordegassos de Vilanova

 

Vilanova i la Geltrú acollirà la diada castellera de Festa Major el pròxim dissabte 29 de juliol, amb la participació dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els amfitrions, els Bordegassos de Vilanova. Els de la camisa groc-terrós han anunciat els seus objectius per la diada, on hi volen portar tres castells de vuit. El 4 de 8, que ja han completat en quatre ocasions enguany, voldrien acompanyar-lo del 3 de 8 i de la torre de vuit amb folre.


Per tal d’aconseguir aquest objectiu, els del Garraf tenen clar que han de ser molta gent als assajos. És per això que els Bordegassos han encetat la campanya #MésColla, amb la qual manifesten la voluntat de l’entitat  de créixer pel que fa als castells, però també com a formació.  La iniciativa plasma el repte de la colla a través de missatges relacionats amb els factors necessaris pel creixement de la colla: Més Sentiment, Més Somriures, Més Amunt i Més Concentració en són alguns exemples.

 

La campanya #MésColla pren el relleu d'una primera campanya impulsada per l'entitat, anomenada #FemPinya, que lluita contra els estigmes socials i que ha tingut molt bona resposta a les xarxes. En aquell cas es tractava de fixar uns valors que la colla sempre tindrà presents, a la vegada que més enllà del posicionament l'entitat també ha iniciat treball coordinat amb altres entitats per tal d'organitzar actes conjuntament.
Comentaris

envia el comentari