La diada Mariona Galindo repeteix amb el castell de 9 dels amfitrions

Els Castellers de Lleida hi porten la clàssica de 8 i signen la millor diada de la seva temporada
El 3d9f dels mataronins a la diada Mariona Galindo i Lora.
El 3d9f dels mataronins a la diada Mariona Galindo i Lora. | Capgrossos

 

La diada que els Capgrossos de Mataró dediquen a la seva petita Mariona Galindo ha viscut aquest diumenge un dels punts àlgids del cap de setmana casteller. Amb la presència dels mateixos Capgrossos, els Castellers de Lleida i la Colla Castellera de Figueres, la plaça de Santa Anna ha vist el 3 de 9 amb folre blau marí, el millor castell de la diada, i la clàssica de 8 dels Castellers de Lleida. 


Avui els Capgrossos de Mataró han volgut assegurar d'entrada, amb el 2 de 8 amb folre marca de la casa. El vam veure, per duplicat i amb unes manilles, fa tot just uns dies, i el podríem tornar a veure la setmana que ve, a la diada dels Minyons de Terrassa. La segona ronda ha estat el 3 de 9 amb folre, un castell que enguany han dominat a plaer i descarregant-lo fins en setze ocasions, igualant el seu màxim històric de l'any passat. Per tancar la diada, i descartant l'estrena del 4 de 8 amb l'agulla, els Capgrossos han optat per un vell conegut, el 4 de 8, i ja pensen en la darrera diada de la que ja és la seva millor temporada.

 

Els Castellers de Lleida poden sortien de plaça ben contents, amb la millor diada de la seva temporada. Han iniciat l'actuació amb el 3 de 8, tot just el segon de l'any, i han continuat amb el 4 de 8, que ja era el setè. Per tancar la seva presència a Mataró, els lleidatans han escollit la torre de 7, que també era la segona, i han signat així l'única clàssica de la temporada, superant la diada de Sant Miquel a casa seva, el passat 30 de setembre. 
Comentaris

envia el comentari