Cugat Comas: «Hem d’anar a gaudir amb els castells el màxim de grossos»

Els Capgrossos de Mataró tornen a plantejar una actuació amb tres castells de gamma extra en cartera
Una imatge dels Capgrossos.
Una imatge dels Capgrossos. | Capgrossos

 

Els mataronins volen tancar la millor temporada de la seva història portant a plaça la què seria la millor actuació dels seus 21 anys. D’aquesta forma, amb tota seguretat, tornaran a portar els tres castells de gamma extra que ja van exposar per Tots Sants: el 2d9fm, el 5d9f i el pd8fm, aquest últim mai descarregat pels Capgrossos. El cap de colla dels de la camisa blau marí, Cugat Comas, es mostra satisfet per haver «pogut agafar una dinàmica castellera en la qual quan pujàvem un graó no l’hem baixat» i de la qual volen rematar a Terrassa.


Tot i els bons resultats globals, en acabar l’actuació d’aquest diumenge el cap de colla va destacar que no havien completat una bona setmana d’assajos. Uns dies més tard creu que el descans després de l’actuació de Tots Sants els va afectar però que aquests assajos els va servir «com a setmana de toc d’atenció». Tot i això Comas també creu que els Capgrossos són una colla que «no li perd la consideració als grans castells» i de la qual «m’agradaria pensar que és conscient del treball previ d’aquests castells».

 

Per l’actuació de Terrassa, per tant, els castells de gamma extra tornaran a estar presents. El cap de colla és contundent i afirma que «hem d’anar a màxims i si hem de descartar algun castell que ho faci l’assaig». Alhora també creu que la colla s’ha d’agafar l’actuació com una festa de final de temporada. Tot i això Comas ha fet una petició als seus castellers de cara a omplir el local en l’últim assaig de l’any en el qual «volem començar a celebrar els castells a assaig».


L’únic dels castells que portaran diumenge i que encara no han completat és el pd8fm. Els Capgrossos han seguit fent el pd7f sencer a l’assaig. De la mateixa forma Comas comenta que «l’hem treballat en sentit positiu estant segurs que pot anar millor que a Tots Sants», on el van carregar per segon cop a la seva història. Aquest divendres, per tant, acabaran de fer la prova definitiva en la qual volen col·locar de nou la sisena. De cara a diumenge també destaca que seria important fer el pd8fm en ronda de pilars, ja que això confirmaria una actuació completa amb quatre grans castells.Comentaris

envia el comentari