La Colla Jove ha passat la nit al seu local i té preparat un dia ple d'activitats lúdiques

El local dels morats serà dissabte testimoni d'una diada castellera i estarà ocupat ininterrompudament fins que comencin les votacions de diumenge
El local de la Colla Jove, en un assaig de molta alfuència.
El local de la Colla Jove, en un assaig de molta alfuència. | Colla Jove

 

La Colla Jove també s'ha volgut sumar als actes de defensa de la democràcia i els locals electorals i, aprofitant que el seu local és una seu de votació, ha organitzat un cap de setmana d'allò més lúdic i festiu. La nit de divendres a dissabte, després de l'assaig, ha estat caracteritzada per una nit especial de bivac, on membres de la colla s'hi han quedat a dormir. Dissabte també té tot d'activitats preparades per donar la benvinguda a la tardor, des d'una sessió zumba fins a jocs de taula. 


La diada castellera de la tarda, que estava prevista al Serrallo, s'ha passat al davant de la Colla Jove, amb els Xiquets del Serrallo, de manera que es garantirà que en tot moment hi hagi presència al local. La nit de dissabte a diumenge també tindrà els castellers de la colla dormint al seu local, després d'una sessió de festa musical. Els membres de la colla recorden que ha de ser una manifestació lúdica i festiva en tot moment, i que el dia 1 d'octubre a primera hora, el local quedarà net i preparat per acolllir la democràcia, sense cap distinció que doni suport a alguna de les opcions. 

 

Cartell del cap de setmana lúdic de benvinguda a la tardor
Cartell del cap de setmana lúdic de benvinguda a la tardor | Colla Jove

 
Comentaris

envia el comentari