Els Castellers de Terrassa «estrenyen fort» per l'avi Emili

Els blau turquesa tindran una de les diades més importants de la temporada aquest cap de setmana, amb la diada de l'avi Emili Miró
Els Castellers de Terrassa organitzen la diada en honor a l'avi Emili Miró. | Castellers de Terrassa

 

Els Castellers de Terrassa tindran aquest cap de setmana una de les diades més destacades del seu calendari casteller. La diada de l'avi Emili Miró, que enguany ja arriba a la seva XXIII edició, reunirà els Castellers de Terrasssa i els Xiquets de Reus, que repeteixen al cartell, i als Nens del Vendrell, i espera veure una altra gran diada, com l'any passat. Fa un any, els reusencs hi van portar el 3d9f, el 5d8 i el 2d8f, en una diada que quedarà marcada a les seves memòries per un llarg temps, mentre que els terrassencs i els Castellers de Lleida hi van fer castells de 8. 


 

És per això que els Castellers de Terrassa, que organitzen la diada, han publicat a la xarxa social Twitter un vídeo per incentivar els seus castellers a acostar-se als assajos i anar a la diada. S'hi veu el recorregut que, a peu, separa el Raval de Montserrat, el lloc de la diada, i el local dels terrassencs. Aprofiten per recordar els queden un assaig aquest divendres 15 a les 21 hores i un assaig especial el dissabte 16, a les 19:30 hores al parc dels Catalans. L'actuació castellera en honor a l'avi Emili Miró, a qui recorden amb la cita «Digue'm quants castellers portes i et diré quins castells faràs», tindrà lloc al Raval, a les 12 hores del migdia. 
Comentaris

envia el comentari