Els Castellers de Sant Cugat viatgen a Londres per visitar els seus fillols

Els Gausacs faran un assaig conjunt i una actuació amb la seva colla fillola, els Castellers of London
Els Castellers de Sant Cugat seran a Londres de visita als seus fillols.
Els Castellers de Sant Cugat seran a Londres de visita als seus fillols. | Gausacs

 

Abans d’encarar una setmana vital com serà la següent amb vistes al 3 de 9 amb folre que volen provar a l’Esperidió, els Castellers de Sant Cugat faran una visita fugaç a la capital britànica on compartiran espai amb la colla local de la qual en són padrins. Els de la camisa verd Collserola tot just estaran dos dies a Londres, ja que surten aquest divendres i el diumenge ja tornaran cap a Catalunya.


Els del Vallès Occidental tindran un calendari atapeït en la seva visita a Londres. Aquest mateix divendres ja realitzaran un assaig conjunt amb els Castellers of London i el dissabte al migdia faran una actuació on també realitzaran un sopar entre les dues colles. Castellerament el seu cocap de colla, Biel Samsó, destaca que «una primera idea era fer els dos castell de vuit» tot i que el 3 de 8 ja ha quedat descartat per baixes importants. Tot i això segueixen tenint en cartera el 4 de 8, encara que Samsó també manté que «no ens preocupa en excés el nivell casteller de Londres».

 

Un fet del qual el cap de colla sí que n’està content és de la mobilització que ha aconseguit la colla, ja que fins 180 castellers es desplaçaran a la capital britànica. Alhora Samsó creu que «les dates són les que millor ens quadraven, previ a un objectiu important que ens permetia ser una bona massa social». Un cop tornin del viatge, per tant, ja tindran a punt la darrera setmana on acabar de polir els últims detalls del seu primer intent d’un castell de 9. 
Comentaris

envia el comentari