Els Capgrossos de Mataró van de tripleta al Born

Els Capgrossos tornen de vacances amb la tripleta màgica al Born | Els Xiquets de Reus hi porten el 4 de 8 | La Jove de Barcelona no pot amb el castell de 8
3 de 9 amb folre dels Capgrossos de Mataró. | Capgrossos

 

La Diada Nacional també ha vist avui una diada castellera a Barcelona. Si a la tarda desenes de colles aniran a la manifestació convocada entre el passeig de Gràcia i el carrer d'Aragó, al matí els Capgrossos de Mataró, els Xiquets de Reus i la Jove de Barcelona, en qualitat de locals, han actuat davant del Born Centre Cultural. Els mataronins hi han portat una perfecta tripleta màgica, fet important ja que fa poc que han tornat de vacances. Els reusencs han completat el seu màxim objectiu, el 4 de 8, castell que, malauradament, no ha pogut completar la Jove de Barcelona, que ha hagut de desmuntar en dues ocasions. 


Els Capgrossos de Mataró tot just arribaven de vacances, i s'han plantejat una actuació de màxims, a aquestes alçades de la temporada. La primera ronda ha estat pel 3 de 9 amb folre, el vuitè de la temporada, que ha de ser la base per començar a «pensar en quelcom més gran». El 4 de 9 amb folre, tan sols el segon de l'any, ha estat completat a la segona ronda per donar pas a la catedral de la tercera ronda. El 5 de 8, preparat per tornar-lo a mostrar amb un pis més aquest segon tram de temporada, s'ha descarregat bé, completant així la segona tripleta màgica de l'any pels Capgrossos, que no feien des del juliol. Han tancat amb el pilar de 6, el tercer vist pels mataronins aquesta temporada.

 

Els Xiquets de Reus tenien un objectiu preparat per avui, per mostrar-se com una de les grans. Han obert la diada amb un 5 de 7, que aviat tornarem a veure amb un pis més, mentre que la segona ronda han presentat el castell gran. El carro gros s'ha hagut de desmuntar en un primer intent, però això no ha fet enrere els reusencs, que l'han intentat tot seguit i, ara sí, l'han pogut completar. un nou 2 de 7 ha tancat les rondes de castells. I per la banda de la Jove de Barcelona, actuant avui a casa seva, avui han tingut una diada una mica difícil. El 5 de 7 amb què han obert ha donat pas a un primer intent desmuntat de 4 de 8. però els problemes han peristit a la tercera ronda, i jan tornat a desmuntar el castell de 8 sense assolir-lo. Per asserenar els ànims, els barcelonins han optat per dos castells més de la gamma alta de 7, el 7d7 i el 4d7a. 
Comentaris

envia el comentari