Cambrils acull dissabte dues xerrades sobre el pilar i l'evolució castellera

La cita està prevista al centre cultural de a localitat
Els Xiquets de Cambrils hi han completat el segon 3 de 7 de la temporada.
Els Xiquets de Cambrils, organitzadors de la cita, en una imatge d'arxiu. | Xiquets de Cambrils

 

El proper dissabte 25 de novembre, els Xiquets de Cambrils organitzaran unes xerrades tècniques castelleres que comptaran amb diversos ponents de colles destacades del món casteller. Aquestes xerrades estan emmarcades dins dels actes de les «Setmanes de la colla» que celebren els cambrilencs una vegada finalitzada la temporada i es realitzaran al Centre Cultural, ubicat al carrer de Sant Plàcid, 18-20 de Cambrils.

 

L’acollida està prevista a les 9.30 hores amb una recepció al hall. A continuació, a les 10.00 hores, s’impartirà el taller «El pilar, un mite superat». En aquest taller participaran Alguer Ciurana, dels Xiquets de Reus, Jaume Galofré, de la Colla Joves Xiquets de Valls i David Lobo, dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

 

Posteriorment, a les 11.30 hores, haurà un descans per esmorzar. Finalment, a les 12.00 hores es realitzarà la tertúlia «On és el secret?», on es tractaran temes com l’evolució de les colles, pràctiques habituals en la gestió de la gent o l’evolució tècnica, entre d’altres. Els ponents seran Núria Rigau, dels Marrecs de Salt, Pere Rovira, dels Nens del Vendrell, Aina Mallol, dels Xicots de Vilafranca i Roger Ciurana, dels Xiquets de Reus.

Comentaris

envia el comentari