Aleix Bordas: «Tots sabem quin és el nostre gran objectiu, però ha d'anar acompanyat»

La Jove de Tarragona va completar el primer castell de gamma extra que els morats feien a Reus, el 5 de 9 amb folre
Detall del 3 de 9 amb folre de la Colla Jove al Mercadal.
Detall del 3 de 9 amb folre de la Colla Jove al Mercadal. | Cedida

 

El 5 de 9 amb folre que la Jove de Tarragona va plantar el passat dissabte a la diada del Mercadal va ser el primer castell de gamma extra que els tarragonins portaven a Reus, al qual van acompanyar de la gamma bàsica de 9 i el pilar folrat. Els morats ja es preparen per la propera diada, un dels punts àlgids de la seva temporada com és Santa Teresa al Vendrell, i per això van voler guardar les forces a Reus. El seu cap de colla, l'Aleix Bordas, sap que els darrers assajos no han estat fàcils per la situació política però manté els grans objectius 'Totals'. 


La Jove de Tarragona tenia en la diada del Mercadal «l'inici del darrer tram de la temporada, on pretenem que el punt àlgid sigui la diada de Santa Teresa». Amb els objectius que s'havia plantejat la tècnica per la diada reuseca a sis bandes, Bordas en feia una valoració positiva i recordava que «després de Santa Tecla sempre tenim una petita baixada» que, sumada a la incertesa de la situació del país dia rere dia, «ha condicionat l'atenció als assajos». Reblava Bordas «avui s'ha esborrat el record dolent de la diada de fa dos anys».

 

Pel que fa a les dues darreres diades dels morats per la temporada, Santa Teresa aquest dissabte i l'Esperidió el dissabte vinent, el cap de colla assegurava que «algun dels castells de 9 bàsics està preparat amb vistes a algun castell superior». Tot i que avisa: «tots sabem quin és el gran objectiu de la setmana que ve» que, sense anomenar-lo, «s'ha de saber gestionar bé, no perdre totes les energies amb un castell. Perquè per ser una colla gran, «s'ha d'acompanyar d'una molt bona diada». 
Comentaris

envia el comentari