El PP de Salou vol que es construeixi un monument en memòria de les víctimes d'ETA

El grup municipal ha presentat una moció que serà debatuda en el pròxim ple municiopal
El portaveu del PP a Salou, Mario García.
El portaveu del PP a Salou, Mario García. | Cedida

 

El grup municipal del Partit Popular de Salou ha presentat una moció per tal que sigui debatuda en el pròxim ple municipal, perquè l'Ajuntament realitzi els tràmits necessaris per erigir un monument en homenatge a les víctimes d'ETA. El monument s'aixecaria en un espai públic del municipi «com a mostra de record i homenatge a les víctimes, a les seves famílies i als centenars de ciutadans espanyols que van sobreviure a la violència terrorista». 


«Salou també va ser víctima de la barbàrie terrorista i ho vam viure en primera persona»

El portaveu del PP de Salou, Mario García, ha recordat que «per desgràcia el nostre municipi també va ser víctima de la barbàrie terrorista de la banda armada, i tots nosaltres ho vam poder viure en primera persona». El líder popular ha manifestat que «les institucions democràtiques hem de vetllar perquè ningú intenti reescriure aquest lamentable passatge de la nostra història. I per aquest motiu considerem que Salou hauria de posar el seu granet de sorra perquè així sigui». El regidor ha afegit que «la història d'ETA és la d'una banda terrorista que va intentar instaurar un règim de terror i totalitarisme en la societat espanyola a través de l'extorsió i el crim».

 

El portaveu del grup municipal popular ha declarat que «Tot i haver derrotat a la banda terrorista ETA, no desapareix el mal que ha causat ni el dolor irreparable que ha sembrat. I tampoc ho farà el deute de gratitud que tots tenim amb les víctimes del terrorisme». «Per això creiem que és obligat que institucionalment tinguem un reconeixement per a totes les víctimes», ha finalitzat Mario García. Així, durant el pròxim ple municipal de l'Ajuntament de Salou els diferents grups parlamentaris debatran si tirar endavant la proposta presentada pel Partit Popular. 
Comentaris

envia el comentari