Valira: l'empresa del Camp de Tarragona que triomfa al mercat en el seu sector

Valira s'ha convertit en una de les empreses més destacades del territori, amb més de quaranta anys d'experiència i líder en el seu sector

Segurament heu sentit a parlar algun cop de la marca Valira, i, a més, és molt probable que a la vostra cuina hi tingueu algun dels seus productes. Sabíeu, però, que Valira és una de les empreses amb més projecció i importància del Camp de Tarragona? Des de l'any 1969 la seva seu central està ubicada a Reus i des d'allí s'investiga, es dissenyen i es fabriquen gran part dels seus productes, en especial els de la secció d'alumini. De fet, Valira és l'únic fabricant de paelles d'alumini a Catalunya i a tot l'Estat i una de les marques líders en el mercat d'articles de parament per a la casa, amb matèries primeres d'alta qualitat que us asseguren que estareu comprant paelles, olles i altres estris per cuinar que tindran una vida útil molt llarga i un bon funcionament. A la seu de Valira, a Reus, es produeixen totes les paelles, cassoles i tota la secció d'alumini, així com les carmanyoles de plàstic que tant d'èxit tenen entre les persones que treballen fora de casa i s'han d'emportar el dinar, per exemple. 

 

 

La integració durant dècades de les tecnologies punteres que Valira ha creat, es fusionen amb els processos més artesanals durant la fabricació dels seus productes, una combinació que aconsegueix que els productes de Valira siguin d'una excel·lent qualitat, molt resistents i amb una repartició òptima de la calor, i tot fet a Catalunya. Aquesta aposta pel territori també genera un gran nombre de llocs de treball de qualitat, contribuint així també en la societat. Valira també té el compromís social com a una de les seves banderes, i és que tenen establerts diversos convenis de col·laboració amb voluntaris de centres per a la reinserció laboral a Barcelona i Tarragona, integrant-los en el procés de producció de diversos productes. Si mai heu utilitzat una de les paelles, cassoles, olles o altres articles de Valira haureu pogut comprovar vosaltres mateixos com la seva qualitat és molt elevada: optima difusió de la calor, alumini fos indeformable i de llarga durada, màxima rapidesa si les utilitzeu en plaques d'inducció, un antiadherent ecològic i de llarga vida gràcies al reforç multicapa, anses de tacte fred ideals per a l'ús en forns, i moltes més qualitats que han convertit Valira en una marca líder en aquest sector.

 

Podeu portar les vostres velles paelles a Valira i rebreu un descompte extra.
Podeu portar les vostres velles paelles a Valira i rebreu un descompte extra. | Cedida

 

El benestar dels consumidors i el medi ambient són elements clau per a Valira, i és per això que en la fabricació dels seus productes només utilitzen alumini certificat, és a dir, apte per al contacte amb aliments, i amb l'estricte compliment de la normativa europea. A més, l'antiadherent utilitzat en tots els seus productes és 100% lliure de PFOA. Als outlet de Valira també tenen sempre en marxa la 'operació renove' de paelles, i si en teniu de velles per casa (encara que estiguin xafades, d'alumini o de ceràmica, o d'una altra marca), les podeu portar a les seves botigues i rebreu un 5% de descompte addicional en el producte que escolliu, mentre contribuïu amb el medi ambient, ja que Valira s'encarrega de gestionar i reciclar el material.

 

Valira té la seu central a Reus i exporta productes de forma internacional.
Valira té la seu central a Reus i exporta productes de forma internacional. | Cedida

 

Els productes de Valira són de gran qualitat però això no significa que hàgiu de fer una gran despesa per adquirir-los. Valira compta amb dues botigues 'outlet' a Reus i Tarragona on hi trobareu una gran varietat de paelles, olles, cassoles, carmanyoles i molts altres productes de la marca a preus increïblement rebaixats, a més d'un gran tracte al client ja que també us podran assessorar sobre les característiques de cada estri o quin us serà més adhient. Els descomptes a les botigues 'outlet' de Valira van des del 40 fins al 60%, i fins i tot puntualment hi podreu comprar amb descomptes d'un 70% en alguns articles seleccionats. Si us feu seguidors de les pàgines de Facebook de Outlet Valira Tarragona i Outlet Valira Reus podreu estar informats de les ofertes especials mensuals i moltes altres informacions. Qualsevol dels productes que compreu a les seves botigues outlet l'únic defecte que tenen és estètic com petites rascades que no s'aprecien a simple vista, però mai són afectacions funcionals. De fet, Valira es compromet a canviar el producte de forma automàtica en el cas que hi hagués algun defecte que comprometés el correcte funcionament de l'article. Si heu de renovar els estris de la vostra cuina o us toca comprar-ne de nous perquè estreneu casa, tingueu en compte que Valira és una inversió que us assegura grans resultats i unes cassoles, paelles, olles i d'altres eines per a cuinar que us duraran molts anys.
Comentaris

envia el comentari