L'experiència gastronòmica que despertarà tots els vostres sentits es troba a Cook&Travel Salou

La col·laboració de Monsuton amb aquest restaurant salouenc, ofereix una experiència sensorial única a la província de Tarragona
La cuina més creativa i deliciosa, a Cook&Travel de Salou. | Cedida

 

L'oferta gastronòmica del Camp de Tarragona és molt àmplia, però a Salou hi trobareu un diamant que ofereix una proposta única en tot el territori i que despertarà tots els vostres sentits. De la mà del reconegut xef Pep Moreno i tot el seu equip, el restaurant/gastrobar Cook&Travel és conegut per la seva carta d'alta qualitat i les seves propostes innovadores, què gràcies a la col·laboració amb l'agència Monsuton, volaran més enllà de l'àmbit purament gastronòmic. Aquesta agència de màrqueting sensorial està especialitzada en la creació de continguts originals, entre els quals hi figura el mapping indoor i el table mapping que es poden gaudir a Cook&Travel. El restaurant està ubicat al carrer Llevant de Salou, i dins hi trobareu varis ambients, alguns amb propostes tecnològiques, i tots ells diferenciats segons quin tipus de proposta gastronòmica busqueu.

 

Cook&Travel és més que un restaurant, és un viatge gastronòmic per tot el món interpretat amb la seva cuina d'autor i productes frescos de primera qualitat. El plat estrella de la carta és la burratta amb coca de tomaca confitada i tòfona melanosporum, però també podreu trobar altres plats que defineixen l'essència d'aquest concepte com el carpaccio de vaca gallega amb espuma de pesto, o el ceviche de corball del Mediterrani i nous torrades amb soja.

 

 

Podreu gaudir de tota aquesta cuina de fusió amb tocs mediterranis envoltats d'una projecció mapping 270º que us ajudarà a viatjar pels diversos indrets, des del fons marí fins al centre de Nova York. Es tracta d'una instal·lació que també és única al territori, una proposta tecnològica que il·lumina la sala amb sis projectors, totalment coordinats per un potent ordinador amb un software específic que possibilita la personalització dels escenaris amb imatges, logotips o inclús presentacions d'empresa. Tot plegat converteix aquesta sala en un espai amb grans possibilitats, perfecta per degustar la proposta gastronòmica de Cook&Travel, i també per realitzar presentacions d'empresa innovadores, d'impacte i mai vistes.

 

La projecció mapping en 270 graus és un altre dels trets diferencials del restaurant. | Cedida

 

Però la veritable experiència sensorial es troba a la Gourmet Sensory Room. És en aquest espai on experimentareu la visita gastronòmica més original que heu fet mai, amb un menú degustació que compta amb vuit plats perfectament fusionats amb el table mapping. Cada degustació s'integra amb el seu so d'ambient, projeccions d'imatges i audiovisuals que encaixen amb els plats dels comensals. La perfecta fusió entre gastronomia, tecnologia i art transforma la vetllada en màgica i la converteix en una experiència sensorial per a tots els sentits, despertant-vos el gust, l'olfacte, la vista, l'oïda i fins i tot el tacte, ja que la major part de l'experiència es viu menjant amb les mans, una proposta del xef Pep Moreno que pretén transportar-nos als nostres orígens, amb la certesa que menjar amb les mans transforma el gust dels aperitius millorant l'experiència. Cook&Travel us guiarà durant aquest viatge gastronòmic on la taula es transforma per oferir-vos una experiència única al territori que heu de viure.

 

L'experiència gastronòmica que heu de viure un cop a la vida. | Cedida

  

Menú Degustació Experiencial

Ninfa farcida de torta del casar i gerds

Pop a la brasa amb pedres del passeig Marítim de Salou

Liquen amb tempura de bolets i hoising

Tàrtar de sardina amb nenúfar comestible

Anguila caballaky amb flor de capuccina

Carpaccio de vaca gallega amb espuma de pesto

Vieiras a la brasa amb caviar de salmó salvatge

Costella de vaca a la brasa o corder de lletó a baixa temperatura

Semifred de la fruita de la passió

 

El Table Mapping de Monsuton Creativos a Cook&Travel és una de les experiències úniques al territori. | Cedida

 

Tota la creació audiovisual és obra de l'agència Monsuton i ideada pel creatiu Constantí Garrido. El vídeo mapping principal és una petita història d'animació en 3D d'alt nivell sobre el Quixot, amb una durada d'uns tres minuts. Van participar en la creació deu experts i van ser necessaris més de tres mesos per obtenir un resultat acurat. Monsuton viu a l'avantguarda de la innovació tecnològica en referència a l'aplicació visual, i la seva essència és l'animació en 3D però també treballen des del disseny gràfic impregnat de neuromàrqueting fins a les últimes innovacions visuals, com la realitat virtual i els vídeos de 360 graus. Són pioners en innovacions hologràfiques, però sobretot són especialistes en totes les variants del vídeo mapping, com el table mapping que hi ha instal·lat a Cook&Travel.

 

Per conèixer totes les novetats i propostes gastronòmiques de Cook&Travel podeu visitar la seva pàgina de Facebook o Instagram, on també hi trobareu fotografies i vídeos. Podeu reservar el menú Gourmet Sensory Room trucant al 977 35 07 07 o enviar un correu electrònic a [email protected]. L'horari és de dilluns a dissabte de 13.00 a 14.00 hores i de 20.30 a 23.00 hores, i els diumenges només horari de migdia.

 

Productes frescos de primera qualitat es fusionen amb la creativitat. | Cedida

 

Sortegem un menú degustació per a quatre persones amb l'experiència Table Mapping

Des de delCamp.cat volem premiar els nostres lectors amb un espectacular sorteig, gentilesa de Cook&Travel i Monsuton. Sortegem un menú degustació per a 4 persones amb l'experiència Table Mapping, valorat en uns 350 euros. Per participar al sorteig heu d'omplir el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades i fer-vos seguidors de la pàgina de Facebook de Cook&Travel. Teniu temps per fer-ho fins al dilluns 11 de setembre a les 21.00 hores. Recordeu que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari sereu eliminats de la llista de participants. Molta sort!

 

SORTEIG TANCAT

 

La persona guanyadora és:

 — Ethan Coll de Badalona

 

Enhorabona a la persona guanyadora! En breu ens posarem en contacte per explicar-te com has de procedir per recollir el premi. A la resta de participants, us volem donar les gràcies per haver-hi participat i us animem a continuar participant en futurs sortejos i promocions, i per descomptat que continueu llegint delcamp.cat. Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte a través del correu [email protected].
Comentaris
Ioana
Menudo espectáculo ! Sort!
Mercè
Sort! ???? Seria tota una experiencia culinària
joan
a passar gana !!!

envia el comentari