Enginyeria Mecànica i GEBA: dos dels graus amb més futur al mercat laboral que ofereix l'ETSEQ

Els dos graus formen part del Work Experience que l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili ofereix
ETSEQ: Formació especialitzada i de qualitat | Cedida

 

El mes de juny és un més clau pel futur de molts estudiants, ja que han d'escollir quin serà el camí que seguiran en els seus estudis. És important triar-los després d'una profunda reflexió, fent el que us apassioni, però també amb vista a la resta de la vostra vida professional escollint una professió amb reptes i sortida en el futur. L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili, també coneguda com ETSEQ, ha creat per als futurs universitaris el programa Work Experience que compta amb el suport de les principals empreses del sector químic com són Basf, Dow, Messer, Clariant, Repsol, SCA, Technip i Basf Sonatrach PropanChem SA. Aquest pla amb pràctiques professionals a les millors empreses del sector, així com una formació excel·lent amb els mètodes més innovadors, i és que l'ETSEQ està considerada una de les millors universitats d'enginyeria química del sud d'Europa amb un grau d'ocupabilitat dels nous graduats de més del 90%.

 

Amb el programa Work Experience els alumnes tindran accés a pràctiques en empreses punteres del territori, una gran diversitat de sortides professionals de futur —prova d'això són els més de 1.000 antics estudiants que treballen en l'actualitat i el 85% d'ocupació al primer any després d'acabar els estudis—, rebran una formació acadèmica puntera amb el pla d'estudis que compta amb els estàndars internacionals més elevats, se'ls prepararà per al mercat laboral, i a més se'ls regalarà un Macbook Air, el complement ideal per als seus estudis. Però, quins estudis es poden cursar dins el marc del Work Experience? En graus hi trobareu el d'Enginyeria Química, el d'Enginyeria Mecànica, el d'Enginyeria de bioprocessos alimentaris.

 

El Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris és una bona opció de futur. | Cedida

 

Si sou uns apassionats de la física, les matemàtiques i la informàticael vostre camí és l'Enginyeria Mecànica. Amb el grau de l'ETSEQ us formareu com a professionals experts en el domini dels sistemes mecànics, selecció i disseny dels materials, càlcul, construcció i verificació, manteniment de les màquines i les estructures, etc. Els graduats en Enginyeria Mecànica a l'ETSEQ seran enginyers professionals capacitats per a dur a terme tasques de direcció, gestió i disseny en empreses de diversos sectors on hi intervinguin processos mecànics. Per exemple, algunes de les sortides professionals són dissenyador i director de projectes d'estructures i instal·lacions industrials, fabricació assistida per ordinador i la gestió i planificació de projectes relacionats amb els sistemes de refrigeració, ventilació, calefacció i fred industrial.

 

Un altre dels camins que en l'actualitat té molta demanda és el que us pot traçar el Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris. En aquest grau us formareu com a enginyers professionals capaços, versàtils i resolutius, aptes per desenvolupar la vostra tasca amb excel·lència en un entorn global. El programa del GEBA s'ha creat perquè els seus alumnes siguin capaços d'assessorar i aportar valor en l'activitat de les companyies i multinacionals en el sector de la indústria alimentària o de base biotecnològica. Amb aquest grau podreu trobar feina com a enginyers responsables de l'àrea de processament de productes d'origen biològic (aliments), automatització de processos, gestió i comercialització de productes d'origen biològic i enginyers del departament de gestió mediambiental.

 

Sigui quin sigui el camí que escolliu en el marc del Work Experience de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili, podeu estar segurs que sortireu d'allí sent professionals d'alta qualitat dins dels sectors professionals amb més necessitats de coneixements específics per al desenvolupament de feines altament qualificades, que també comportaran una bona remuneració econòmica en el futur. No us ho penseu més i demaneu informació sobre els estudis que us agradaria cursar. L'ETSEQ es convertirà en la garantia d'un brillant futur professional. Trobareu tota la informació aquí o també a l'Avinguda Països Catalans, 26 de Tarragona, per telèfon al 977 55 96 01 o per mail a [email protected]
Comentaris

envia el comentari