Avantatges d'utilitzar Aerobús

Per plaer, per negoci, per oci o perquè simplement estàs de tornada a casa... sigui quin sigui el motiu, segurament has de desplaçar-te des de l'Aeroport del Prat de Barcelona fins al centre de la ciutat o viceversa, però no tens clar quin mitjà de transport utilitzar.

 

Sabies que viatjar Aerobús està ple d'avantatges ja que és el transport més còmode, ràpid i econòmic que pots agafar tots els dies de l'any cada cinc minuts en un trajecte de 35 minuts aproximats de durada? Te les expliquem totes a continuació.

 

No esperis més de 5 minuts

Sens dubte, una de les avantatges d'utilitzar Aerobús és l'horari i la seva freqüència. Cada 5 minuts, un aerobús estarà esperant-te a Plaça de Catalunya o a la T1 i la T2 de l'Aeroport del Prat de Barcelona, ​​depenent de quin sigui el teu destí, i el millor ... només trigaràs al voltant de 35 minuts en cada trajecte!

 

Des de les 2 terminals de l'aeroport al centre

Si has aterrat a Barcelona, ​​estaràs desitjant arribar al centre de la ciutat per descobrir els seus bells racons, perdre't pel barri Gòtic i visitar les joies de Gaudí. Aerobús t'ho posa fàcil! Tant si et trobes a la Terminal 1 com a la Terminal 2, podràs desplaçar-te en qualsevol de les dues línies disponibles fins a plaça Catalunya.

 

Agafa la més convenient per a tu i a gaudir de Barcelona!

Només 3 parades durant el viatge a Aerobús. El trajecte d'Aerobús disposa de 3 parades en els punts neuràlgics de la ciutat, de manera que si ets nou a la ciutat, et permetrà tenir una visió general de Barcelona. Començant des del centre a plaça Catalunya, l'Aerobús fa les següents parades: Sepúlveda-Urgell, Plaça Espanya, Gran Via-Urgell i Plaça Universitat.

 

Wifi a bord i carregadors USB

Si ets dels que no es pot separar del telèfon mòbil o dels que necessita el portàtil per treballar, amb el servei de Wi-Fi a bord podràs estar connectat a la xarxa en qualsevol moment durant tot el trajecte. I si no tens bateria, que no s'estengui el pànic! Podràs carregar el teu dispositiu en el teu Aerobús gràcies als carregadors USB que hi ha disponibles.

 

Aerobús vetlla per la teva seguretat

Segur que, amb totes les comoditats i serveis disponibles en el teu Aerobús, et despreocuparás de tot. I pots estar totalment tranquil, perquè l'autobús disposa de càmeres de videovigilància que vetllen per la teva seguretat. Ampli espai per l'equipatge No importa la mida de les teves maletes o el nombre d'elles. Aerobús disposa d'un ampli espai perquè puguis portar tot el teu equipatge.

 

Descobreix Barcelona dins de l'Aerobús

Una cosa és segura i és que no t'avorriràs en el teu trajecte d'Aerobús de l'aeroport de Barcelona a plaça de Catalunya. Si acabes d'arribar a la ciutat comtal per primera vegada i estàs ansiós per descobrir-la, Aerobús disposa d'un canal de televisió amb la informació de totes les activitats que podràs realitzar en ella. Quan et baixis de l'Aerobús a la plaça de Catalunya, ja tindràs una idea general de què veure a Barcelona.

 

Persones amb mobilitat reduïda (PMR)

Aerobús pensa en tot el món, de manera que qualsevol persona, tot i tenir mobilitat reduïda, pot accedir al servei més ràpid, còmode i econòmic que et porta directe a l'aeroport de Barcelona.

 

Seguretat (càmeres de videovigilància)

En Aerobús la seguretat i la comoditat dels viatgers són una part fonamental durant el trajecte. Per això, el servei disposa de càmeres de videovigilància, sempre complint la llei de protecció de dades.

 

Compra el teu bitllet en línia còmodament

Hi ha moltes formes de comprar el teu bitllet per utilitzar Aerobús: el personal de la parada (en el qual s'admet només pagament en efectiu), en qualsevol de les màquines d'autovenda de bitllets situades a les parades (només pagament amb targeta) o mitjançant la nostra web a la nostra finestra línia (també pagant amb targeta). Un cop tinguis el teu bitllet, puja a Aerobús i gaudeix de la teva viatge!

 

Vigència d'1 any dels teus bitllets

Un altre dels avantatges d'utilitzar Aerobus és que pots adquirir els teus bitllets amb l'antelació que vulguis. Això sí, recorda que els teus bitllets tenen fins a un any de vigència si es tracta d'un senzill d'anada. Si adquireixes un bitllet d'anada i tornada, podràs utilitzar el teu bitllet de tornada dins dels dies 15 dies següents a l'anada.

 

Com has vist, hi ha nombrosos avantatges d'utilitzar Aerobús. Gaudeix de la ciutat mentre et desplaces del centre de Barcelona fins a les terminals 1 i 2 de l'aeroport de Barcelona-el Prat. Puja a Aerobús!
Comentaris

envia el comentari