Stephen King i Sofia Coppola, protagonistes de la cartellera d'aquesta setmana

Repassem les estrenes que podreu veure aquests dies vinents a les sales Ocine del Camp de Tarragona:

 

  

'La seducción'. Sofia Coppola sempre sorprèn a cada nova pel·lícula que presenta. Tant Maria Antonieta com The Bling Ring no van deixar indiferent ningú i si bé ara signa la seva proposta més convencional, torna a enamorar a la crítica amb aquesta història protagonitzada per Elle Fanning, Nicole Kidman, Kirsten Dunst i Colin Farrell. Estat de Virgínia, any 1864. En un col·legi femení aïllat del món exterior hi apareix un soldat de la Guerra de Secessió que farà trontollar els principis, la moral i la vida de les residents del centre.

 

La torre oscura | Cedida

 

  

'La Torre Oscura'. Mentre esperem 'It' pel pròxim mes, arriba aquesta nova adaptació d'Stephen King sobre una història sobrenatural de móns paral·lels i de lluites aferrissades entre el bé i el mal. Matthew McConaughey, Idris Elba protagonitzen aquesta història que farà les delícies dels fans de King.

 

Valerian yla ciudad de los mil planetas | Cedida

 

  

'Valerian y la ciudad de los mil planetas'. Més fantasia, en aquest cas del mític Luc Besson que dirigeix la versió cinematográfica d'una aventura gràfica de dos agents especials del govern dels territoris humans, encarregats de mantenir l'ordre a tot l'univers. Protagonitzen Cara Delevinge, Dane DeHaan, John Goodman o Ethan Hawke. Colorista, divertida i amb punts romàntics, pot triomfar entre el públic adolescent.

 

 

  

Encara en cartell...

 

Dunkerque | Cedida

 

  

'Dunkerque'. Quan Christopher Nolan estrena pel•lícula, el món gairebé es paralitza. Ha sabut crear una estela de director important al seu voltant que fa que tothom pari màquines i es concentri en el nou treball del director. 'Dunkerque' ha suposat un canvi de registre cap al cinema bèl·lic i amb un fet real de taló de fons. Nolan és un geni i com a tal busca no deixar indiferent. I ho aconsegueix. La pel·lícula endinsa l'espectador en la crueltat de la guerra, pràcticament sense diàlegs ni sense sang però amb un clar protagonisme del so, l'estridència de les bombes, dels trets, dels herois anònims que només busquen sobreviure i tornar a casa -encara que sigui sota l'ombra de la derrota- dels crits, del dolor i de la desesperació del grup de 300.000 soldats que esperen assetjats en una platja per poder tornar a casa. 'Dunkerque' és una experiència visual i sensitiva d'alt nivell, amb una fotografia i plans magistrals, una estructura arriscada i amb una durada adequada (no sobrepassa les dues hores). És doncs una pel·lícula imprescindible que ja és a totes les quinieles dels certàmens que aniran arribant després de l'estiu.

  

  

Tota la informació detallada de la cartellera la trobareu aquí

 
Comentaris

envia el comentari