Spiderman es reinventa al costat d'Iron Man en una nova entrega de la saga de l'home aranya

Tanquem el mes de juliol i ho fem sense possibilitat de recuperar l'alè. Encara panteixant i amb l'adrenalina a flor de pell que ens ha deixat 'Wonder Woman', 'Baby Driver', 'La Guerra del Planeta de los Simios' o 'Dunkerque', arriba aquest divendres un altre superheroi que busca reinventar-se després d'haver fracassat darrerament. A més, el cap de setmana vinent, 3,4 i 5 d'agost, Ocine Les Gavarres en prepara una de sonada per a tots aquells que vulguin convertir-se en Rey Arturo. Com a prèvia de l'estrena de la pel·lícula protagonitzada per Charlie Hunnam el proper dia 11, podreu emular la mítica escena de l'espasa i la roca que va fer famosa la llegenda i compartir-ho a les vostres xarxes socials

Repassant la cartellera actual d'Ocine, costa no trobar aquella pel·lícula que encaixi amb els vostres gustos, siguin quins siguin. Aquestes són les novetats que s'afegeixen a la cartellera estiuenca:

 

 

Diario de Greg: Carretera y manta | Cedida

  

'Diario de Greg. Carretera y Manta'. Versió cinematogràfica dels llibres infantils i juvenils del mateix nom i amb lectors arreu del món. Simpàtica, amable i plena de gags pensats pels preadolescents de la casa, la pel·lícula retorna Alicia Silverstone a la gran pantalla i posa al mapa a Jason Drucker en el paper protagonista. Si els vostres fills són seguidors dels llibres, us tocarà anar a veure-la.

 

  

'Inside'. Terror psicològic i amb molts ensurts sobre una jove vídua, embarassada i deprimida que vol reconstruir la seva vida després d'un fatídic accident on va perdre el seu marit i l'oïda de manera parcial. Ara, a punt de donar llum rep la visita d'una misteriosa dona amb uns objectius molt foscos: robar-li el nadó que porta dins...

 

 

  

'Spider-Man: Homecoming'. Nova entrega de l'home aranya en un exercici de dotar de nova vida a la saga i amb l'ajuda de la resta de Vengadores recolzant-lo (Chris Evans – Capitan América – o Robert Downey Jr. –Iron Man- surten a la pel·lícula). Tom Holland és el nou i flamant Spider-Man i Michael Keaton el dolent de la pel•lícula. No s'ha escatimat ni en despeses ni en focs artificials perquè la pel•lícula funcioni... a veure que tal.

 

  

Encara en cartell...

Wonder Woman | Cedida

 

'Wonder Woman'. Cada estrena de DC i de Marvel és un esdeveniment en sí mateix i una sorpresa pels fanàtics dels personatges (será la pel·lícula fidel a l'esperit de cada personatge?) i pels productors (punxarà a taquilla?) Amb 'Wonder Woman' hi havia moltes esperances i el seu pas a la pantalla gran no ha defraudat gens. Amb un argument prou convencional però carregat de missatges subliminals, bones intencions i alguna part de guió d'aquelles que busquen certa transcendència, la història protagonitzada per Gal Gadot se'ns surt amb un notable alt. Gal Gadot es fa el personatge seu i ja no ens imaginem Wonder Woman amb una altra cara, Chris Pine juga molt bé el paper de secundari i Robin Right i Elena Anaya, entre d'altres, complementen molt bé el càsting escollit. Bons efectes, empoderament femení però sense les estridències habituals, massa llarga (això és lamentablement una constant) però efectiva i preparant als espectadors per la nova entrega ja confirmada de la saga.

 

Compreu les vostres entrades en línia aquí i consulteu tots els horaris i sessions disponibles.

 
Comentaris

envia el comentari