Pel·lícules per menys de 5 euros aquesta Setmana Santa a Ocine

Pel·lícules per menys de 5 € aquesta Setmana Santa a Les Gavarres | Gerard Martí

 

Aquest pròxim divendres comencen les vacances de Setmana Santa a les escoles, dies festius que s'allargaran fins el dilluns dia 17. Una setmana i mitja en la qual els més petits (i ja no tan petits) no tenen classe i molt de temps lliure que està bé omplir amb activitats d'oci però que a la vegada siguin educatives o serveixin per passar bons moments en família.

  

Aprofitant aquests dies no lectius i com ja va fer durant les passades festes de Nadal, Ocine Les Gavarres engegarà entre el 9 i el 17 d'abril, les Matinals de Cinema: sessions de cinema a les 12.00 del migdia, cada dia a només 4,90 € l'entrada. Això significa que per menys de 5 €, tothom qui vulgui podrà gaudir de les pel·lícules més espectaculars de la cartellera. N'hi ha per a un públic infantil i familiar, i d'altres amb un perfil més general i per a tots els públics. Alguns exemples:

  

'Els Barrufets: el poble amagat'. Nova i deliciosa aventura dels mítics Barrufets. Actualitzada, amb un argument molt sòlid i una posada en escena impecable i que està tenint molt bones crítiques entre el públic que ja l'ha vist.

  

'Ghost in the Shell': el alma de la màquina. Acció futurista i de disseny amb Scarlett Johansson com a protagonista. Una de les estrenes més esperades i sorprenents d'aquestes darreres setmanes.

  

'Kong: La Isla Calavera'. King Kong ha augmentat de talla, de massa muscular i d'habilitats per fer front als seus enemics. Efectes especials de primera i una història que, si bé senzilla i poc ambiciosa, entreté i distreu.

  

'La Bella y la Bestia'. El musical que continua imparable es podrà veure també cada matí d'aquesta Setmana Santa a Ocine Les Gavarres. Música, una meravellosa història d'amor i una superproducció d'aquelles que s'han de veure sí o sí.

 

El Bebé Jefazo | Cedida

 

'El Bebé Jefazo'. El dia 12 d'abril arribarà la nova proposta de Dreamworks. La història d'un nadó que porta vestit, parla amb la veu i el to d'Alec Baldwin i és una divertidíssima història sobre com altera la vida d'una família l'arribada d'un nadó. S'acaba convertit en l'amo de la casa.

 

'Power Rangers'. Nova oportunitat (i aquest cop promet) pels Power Rangers a la sala gran. Aventures d'aquests mítics personatges dels anys 90 que tornen per actualitzar-se i donar-se a conèixer entre les noves generacions.

  

'Fast & Furious 8'. Els seguidors de la saga fa temps que l'esperen. Cotxes de luxe, baralles espectaculars, persecucions i la continuació d'una saga que capta adeptes a cada nova entrega.

 

Aquestes i d'altres pel·lícules són les que podreu veure des d'aquest diumenge vinent i fins al dia 17 per menys de 5€ a Ocine Les Gavarres. I és que anar al cinema és una molt bona opció per passar una bona estona en família, amb amics i endinsant-nos en una bona història. Gaudiu-ne!
Comentaris

envia el comentari