Ocine Les Gavarres sorteja una entrada doble per anar gratis al cinema durant el cap de setmana

Amb l'arribada de la nova entrega del rei Artur, Ocine Les Gavarres vol sortejar
Imatge de la instal·lació que hi haurà a les Gavarres. | Cedida

 

Aquest estiu a Ocine les Gavarres podreu gaudir de moltíssimes estrenes esperades en cartellera, i perquè no us quedeu sense veure-les des de delCamp.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig d'una entrada al cinema per a dues persones per al cap de setmana de l'11 d'agost, gentilesa d'Ocine les Gavarres. Per participar al sorteig només cal que compartiu a Facebook el post d'aquesta notícia d'alguna de les pàgines del grup delCamp.cat, i entre tots els qui ho feu sortejarem aquesta entrada doble. Si sou el guanyadora o la guanyadora podreu anar gratis al cinema des del divendres 11 d'agost a les 16.00 hores fins al diumenge 13 d'agost a la darrera sessió. Teniu temps per participar en aquest sorteig fins al divendres 4 d'agost a les 12.00 hores!

 

I si sou dels que sempre heu somiat en convertir-vos en rei o reina, i si a més sou fans del Rei Artur, teniu una cita obligada els propers 4, 5 i 6 d'agostOcine Les Gavarres. Amb motiu de l'arribada de la nova esperada entrega als cinemes de 'Rei Artur: la llegenda d'Excalibur' el dia 11 d'agost, podreu escalfar motors passant per les instal·lacions del cinema tarragoní i convertir-vos en el Rei Artur aixecant la llegendària espasa Excalibur.  A l'entrada del cinema hi trobareu una espectacular estructura semiesfèrica tematizada en què us sentireu com si fossiu al film i allí podreu intentar treure l'espasa que estarà clavada a la mítica pedra, mentre us graven. Aquest vídeo el podreu tenir a l'instant i així compartir-lo a les vostres xarxes socials i demostrar que vosaltres també sou capaços de dirigir els Cavallers de la Taula Rodona.

 

Per viure aquesta experiència èpica haureu d'anar a Ocine Les Gavarres els dies 4 i 5 d'agost de 19.00 a 23.00 hores o el 6 d'agost de 18.00 a 22.00 hores. La nova entrega del Rei Artur està dirigida per Guy Ritchie i és una de les estrenes més esperades de la temporada, protagonitzada per Charlie Hunnman narra el viatge d'Artur des de la classe més baixa fins al tron.

 

 
Comentaris

envia el comentari