Nova Sessió Nadó a Ocine Les Gavarres

Nova Sessió Nadó a Ocine Les Gavarres
Nova Sessió Nadó a Ocine Les Gavarres | Cedida

 

Aquest dimarts 10 d'octubre a partir de les 17:30 de la tarda, Ocine Les Gavarres ha programat una nova Sessió Nadó amb el passi de la pel·lícula La Llamada.

 

  

La Sessió Nadó està especialment pensada per a mares i pares amb nadons i nens petits i es tradueix en un passi en format especial i adequat per poder entrar a la sala amb els nadons i veure la pel·lícula còmodament. Així, la llum no s'apaga completament, el so de la projecció és molt més baix, hi ha habilitat espai per a deixar els cotxes i les mares poden alletar els seus fills i tenir cura d'ells en tot moment i amb totes les comoditats i facilitats. Les entrades també són a preu especial doncs, els menors d'un any no paguen i els adults, només 6 € per entrada.

 

 

La llamada
La llamada | Cedida

 

  

Després de l'èxit de la iniciativa, que es repeteix cada segon dimarts de mes, aquest dimarts s'ha optat per La Llamada, una comèdia musical, entretinguda i molt emocionant sobre un grup de noies joves que passen uns dies en un campament religiós. Allà es produiran mil anècdotes entre elles i també amb les monges responsables del campament, tot regat amb una banda sonora de luxe i amb rialles i diversió assegurades.

 
Comentaris

envia el comentari