L'arqueòleg més conegut dels dibuixos animats torna a la gran pantalla

Agost va avançant i preparant-se per la tornada a la normalitat del mes de setembre. Aquesta tardor, la cartellera d'Ocine ens té reservades importants sorpreses i títols molt esperats dels quals en destaquem, per exemple, 'It', la nova versió de la terrorífica novel·la d'Stephen King, 'Kingsman: El Círculo de Oro' (segona part d'aquesta història d'elegants agents secrets), 'Blade Runner 2049' (Ridley Scott), 'Thor:Ragnarok', 'Oro', la nova història d'Agustín Díaz Yanez, 'La Liga de la Justicia', 'Musa', de Jaume Balagueró o les ja nadalenques: 'Star Wars: Los Últimos Jedi' i 'Jumanji: Bienvenidos a la jungla'. Un no parar, vaja.

  

De moment ens quedem amb el que ens arriba aquesta setmana, on hi trobem un parell de propostes a destacar i que encara vénen de gust per aquestes darreres setmanes estiuenques:

 

 

  

'Tadeo Jones 2: El Secreto del Rey Midas'. La primera part de les aventures d'aquest explorador animat va funcionar molt bé a tots els nivells i, com no podia ser d'altra manera, ha tornat amb la mateixa filosofia, humor i encant de la primera entrega. En aquest cas, Tadeo Jones viatja a Las Vegas per assistir a la presentació d'un papir històric. No obstant això, i arran del segrest de l'arqueòloga Sara Lavroff començaran les aventures.

 

 

  

'El otro guardaespaldas': Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson protagonitzen aquesta mescla de comèdia i acció sobre el millor guardaespatlles del món que rep l'encàrrec de protegir la vida del seu enemic mortal, un dels sicaris més famosos del món. Han de conviure tot i que no poden ni veure's i això provoca molta acció i gags còmics diversos; i tot amb la banda sonora de The BodyGuard de fons... Sense paraules.

 

 

 

  

'Una cita en el parque'. Cinema destinat a un públic madur, la vídua protagonista (Diane Keaton) fa temps que no presta atenció al seu antic apartament, als seus problemes econòmics ni al seu fill. No admet que la seva vida s'està complicant per moment. Un dia, mentre observa el parc des de la finestra, descobreix una casa en ruïnes i l'home que viu en ella. Drama sobre les segones oportunitats, amables de veure.

 

 

 

Verónica | Cedida

 

  

'Verónica'. Paco Plaza és juntament amb Jaume Balagueró la ment pensant de la terrorífica trilogia 'REC'. Ara torna, en solitari amb una història per l'estil però sobre una adolescent assetjada per perilloses presències sobrenaturals que comencen a aparèixer després de fer una sessió d'espiritisme. Ensurts i tensió assegurats.

 

 

  

Encara en cartell...

  

Spiderman Homecoming | Cedida

 

  

'Spiderman Homecoming'. Ja ha arribat l'esperadíssima nova aventura d'Spiderman emmarcada en el ressorgiment de l'univers Marvel encapçalat per Iron Man (que aquí també surt en un paper força destacat). Poques coses a dir: Us encantarà si sou fans de l'univers Marvel. Està molt ben feta, té tres seqüències d'acció totalment espectaculars i Tom Holland s'esforça i se n'acaba sortint molt bé. La trama és més terrenal del que és habitual, cosa que s'agraeix però el to de comèdia adolescent americana amb tots els tòpics del gènere, que agradaran al públic que es vol captar, cansa una mica massa. En definitiva, un producte ideat i creat perquè la maquinària de l'univers superheroic no s'esgoti, ni defalleixi. Cal anar alerta, però, que aquesta bombolla cinematogràfica que ens està portant dues pel·lícules pràcticament idèntiques al mes, no acabi explotant i qui s'esgoti sigui directament el públic.

 

 

  

Aquí teniu més informació de les pel·lícules i horaris i podeu comprar en línia les vostres entrades.

 
Comentaris

envia el comentari