'It', que arribarà al setembre als cinemes Ocine, és el tràiler més vist de la història

Ocine Les Gavarres | Cedida

 

La cartellera cinematogràfica d'Ocine acollirà aquest divendres noves estrenes cinematogràfiques que repassarem a continuació. Així mateix, ja estan a la venda les entrades anticipades per la gran estrena d'aquest mes de maig, la cinquena (i darrera?) aventura del capità Jack Sparrow i també podeu participar en un concurs per guanyar obsequis ben originals d''Alien Covenant', la darrera aventura del monstre més famós de l'espai exterior. Per altra banda, podreu també gaudir de l'òpera Lucrezia Borgia de Donizetti el proper dimarts dia 23 a partir de les 20:00. Tot això, com sempre, de la mà d'Ocine Les Gavarres, el millor multi cinemes de la demarcació de Tarragona.
 
Abans de repassar les pel·lícules però, endinsem-nos en una dada curiosa. Sabeu quins són els cinc tràilers més vistos durant les seves primeres 24 hores d'exhibició? El més vist de tots, correspon a una pel·lícula que s'estrenarà el mes vinent de setembre.
 
En cinquena posició hi trobem el tràiler de 'Cincuenta sombras más oscuras', segona part del best-seller que explica les aventures sexuals de Christian Grey i Anastacia Steele. 140 milions de reproduccions. 'La Bella y la Bestia', un lloc més amunt, va aconseguir 127.000.000 de reproduccions en 24 hores. En tercera posició hi trobem 'Thor: Ragnarok', tercera entrega de la saga i rècord tant de Marvel com de Disney a la vegada. El segon tràiler més vist de la història, durant el primer dia a partir de l'estrena és el de 'Fast&Forious 8' amb 139.000.000 de visualitzacions en 24 hores i el més vist de tots, en un sòl dia és el tràiler de 'It', remake cinematogràfic del terrorífic pallasso creat per Stephen King. 197.000.000 de reproduccions. De fet, aquest darrer, ha estat ni un tràiler, sinó un teaser - un avançament d'un tràiler-. Aquí el teniu:

 

  

Tot i així, i donat que a la majoria de llocs del rànquing s'hi situen produccions del darrer any o que encara no estan estrenades, tot apunta al fet que ben aviat se superaran aquestes dades per tràilers de noves pel·lícules d'aquelles que tothom espera.

  

Ara sí, aquestes són les estrenes de la setmana:

 

Déjame Salir | Cedida

 

'Déjame Salir'. Atenció a aquesta història perquè suposadament es tracta d'una pel·lícula de terror però val la pena descobrir-la perquè s'intueix que amaga alguna cosa més. Chris, el protagonista, passa un cap de setmana a casa de la seva xicota per conèixer els seus futurs sogres. El tracte dels sogres és extremadament agradable i complaent, segurament – pensa ell- perquè estan nerviosos perquè ell és negre però ben aviat descobreix que allà hi passa alguna cosa molt estranya i terrible que té a veure precisament amb el color de la pell. Ha funcionat molt bé a EE. UU. i el to crític de la història pot aportar un punt de vista diferent del gènere de terror pròpiament dit.

  

El caso Sloane | Cedida

 

'El caso Sloane'. Thriller polític que agradarà als fans de sèries com 'El Ala Oeste de la Casa Blanca' o 'House of Cards'. Una excel·lent Jessica Chastain es posa a la pell d'Elizabeth Sloane, dona ambiciosa i amb una gran reputació entre les altes esferes polítiques i empresarials. Ella sempre guanya però el cas que l'ocuparà aquí l'enfrontarà a un oponent poderós que la posarà contra les cordes. Conspiracions, girs, traïció i poder en un drama dirigit per John Madden ('La Deuda', 'El Exótico Hotel Marigold' o 'Shakespeare in Love').

  

'No sé decir adiós'. Drama paternofilial que arrenca quan la protagonista rep una trucada de la seva germana. El seu pare està malalt i s'està morint. Ella retorna a la casa familiar després de molt temps i això posa al descobert velles ferides i sentiments que fan que ella vulgui emportar-se el seu pare a Barcelona per tractar-lo. Les conseqüències emocionals pel trio protagonista seran imprevisibles. Història intimista, ben rodada i molt ben interpretada amb Juan Diego, Nathalie Poza i Lola Dueñas al capdavant.

  

'Good bye, Berlín'. Producció alemanya sobre un adolescent que passa les vacances d'estiu avorrit a casa dels seus pares mentre la seva mare es troba en una clínica de rehabilitació i el seu pare en un viatge de negocis. Fa amistat amb un altre jove, immigrant rus i marginat i decideixen robar un cotxe i començar un viatge boig i cada cop més perillós.

  

Encara en cartell:

  

Guardianes de la Galaxia Vol2 | Frederic Recasens

 

'Guardianes de La Galaxia, Vol.2'. Precisament el seu tràiler va causar també furor quan es va estrenar i és que la primera part d'aquesta aventura de Marvel es va convertir ja en una de les grans sorpreses del moment i en un rotund èxit de taquilla. Repetint fórmula, personatges i to general de la història, és un dels exemples que Marvel funciona molt millor quan es pren una mica de broma el seu univers i crea comèdies de superherois que diverteixen i fan passar una bona estona al públic. Aquí l'argument torna a ser el de menys, el més destacable de la pel·lícula són els personatges, els diàlegs i les situacions surrealistes que viuen (sí, sí: els diàlegs) i la complicitat que s'estableix entre ells i l'espectador. Això sumat a la banda sonora, als efectes especials, molt millorats, i al carisma i bon rotllo que desprèn tot plegat fan d'aquest segon volum de la saga, una excel·lent continuació. I a més recupera una de les velles glòries del cinema d'acció d'aquelles que només poden fer ja aparicions còmic-estel·lars d'aquest tipus: Silvester Stallone. Si us va agradar la primera, aquesta us agradarà encara més.

  

Tota la informació, horaris de les sessions i entrades en línia, les trobareu aquí.

 
Comentaris

envia el comentari