Estiu de pel·lícula amb espectaculars estrenes cada setmana

Els superherois poblen la pantalla gran i fan les delícies de tota la família, divendres rera divendres

Aquesta setmana podeu participar en un sorteig d'una entrada doble per anar a Ocine Les Gavarres de franc de la mà de la pel·lícula 'Rey Arturo: La Leyenda de Excalibur' que s'estrenarà la setmana vinent. Abans d'això, però, podreu gaudir aquest mateix cap de setmana de l'oportunitat de convertir-vos en Rey Arturo i tenir un record de franc de l'experiència. Només cal que aneu a Ocine Les Gavarres i gaudiu de l'espectacular instal·lació que hi trobareu els dies 4 i 5 d'agost de 19.00 a 23.00 hores o el 6 d'agost de 18.00 a 22.00 hores. Per altra banda, el proper dimarts dia 8 a partir de les 17:45h hi ha programada una nova sessió nadó amb la projecció d''Spiderman: Homecoming'.

 

Mentre esperem el Rei Artur, aquesta setmana arriben noves pel·lícules a la cartellera d'Ocine i les repassem tot seguint:

 

Abracadabra | Cedida

 

 

'Abracadabra'. Comèdia dirigida per Pablo Berger (recordeu la hipnòtica 'Blancanieves' muda i en blanc i negre de fa uns anys? també la va dirigir ell) i protagonitzada per Maribel Verdú, Antonio de la Torre i José Mota. Aquí es mou a mig camí entre la comèdia, el costumisme hispànic i el misteri amable dibuixat com a retrat de la quotidianitat. Tot plegat és una mica estrany i no convencerà a tothom però, ni que sigui per les interpretacions de l'elenc protagonista, val la pena donar-li una oportunitat.

 

Atómica | Cedida

 

  

'Atómica'. Abans que ens arribi Deadpool 2, dirigida per David Leitch, el director presenta aquesta pel·lícula feta a mida de Charlize Theron qui sembla que s'ha afeccionat bastant al cinema d'acció i efectes diversos (la vam veure a la darrera de 'Fast&Furious'). Aquí es posa a la pell d'una atractiva agent de l'MI6 en plena caiguda del mur de Berlín, en una trama d'espionatge perillosa i plena d'acció i trets. L'hem vist molts cops però no per això deixa de ser una aposta interessant per als amants del gènere.

 

 

'Transformers: El último caballero'. Michael Bay està encantat d'anar allargant la saga Transformers al més pur estil "Bay". Tot és molt gran, els escenaris, els personatges, els efectes i les batalles. Si bé aquesta saga peca d'irregularitat en general (els protagonistes canvien i els guions estan agafats amb pinces, es tracta d'un espectacle mastodòntic d'aquells que es gaudeixen al màxim en pantalla gran.

  

Encara en cartell:

  

Baby Driver | Cedida

 

'Baby Driver'. Pel·lícula que farà les delícies de tots aquells que ens encanten els videoclips i que fantasiem quan caminem pel carrer o viatgem en cotxe amb els auriculars posats que la vida real podria ser també un videoclip on els passos, els gests i els moviments de la vida diària es compassen al ritme de la música. Aquest és el principal (i original) atractiu de la pel·lícula dirigida per Edward Right i protagonitzada per Ansel Elgort (aquest noi tindrà molt de futur a Hollywood, ja ho veureu) John Hamm i Kevin Spacey (els veiem massa poc a la pantalla gran). La història està supeditada a la banda sonora i al seu ritme. Cada pla, cada seqüència d'acció i cada moviment de la història es posa al servei de la música i tot això amb acció trepidant (atenció a la seqüència inicial, et deixa petrificat a la cadira) i amb un parell de girs de guió que fugen de la convencionalitat. Alguns crítics li han donat puntuacions de deu. Jo no diria tant, però sens dubte, una de les sorpreses més refrescants i originals del que portem d'estiu.

 

 
Comentaris

envia el comentari