Escalfant motors per a la nova Festa del Cinema

Aquesta setmana les noves pel·lícules arriben dimecres a la cartellera. I en sessió matinal o amb la targeta Ocine Fidelity Plus, a preu reduït en totes les sessions.

Aquesta setmana ha començat un període molt interessant pel que fa a l'oferta cinematogràfica, tant per les estrenes que es poden veure a les pantalles d'Ocine a partir d'aquesta mateixa setmana, com, sobretot, per les múltiples oportunitats que teniu d'anar al cinema durant aquests dies de Setmana Santa i a preu reduït i realment assequible.

 

Recordeu que aquests dies i fins diumenge, teniu entrada a 4,90€ tots els matins a Ocine Les Gavarres i que cada dia a qualsevol hora, totes les entrades són a 5,90 € amb la targeta gratuïta Ocine Fidelity Plus. Per acabar-ho d'adobar, ja s'ha fet públic que torna una nova edició de la Festa del Cinema. Del 8 al 10 de maig tindreu totes les pel·lícules a totes les sessions per només 2,90€ l'entrada.

 

Aquí teniu les noves pel·lícules que arriben al cinema entre demà dimecres i Dijous Sant a la cartellera tarragonina:

 

 

 

'El bebé jefazo'. Dreamworks presenta aquesta història original en el seu plantejament i un pèl més adulta i crítica que les històries de Disney o Pixar. Dreamworks sempre va un pas més enllà en aquest sentit. Quan arriba un nadó a casa l'alegria és infinitat però ben aviat s'acaba convertint en l'autèntic amo. En aquest cas ens explica la història carregada d'humor i d'ironia el germà gran, un nen de 7 anys que veu el més petit com una mena d'amenaça que desestabilitza el seu món.

  

'Negación'. Rachel Weisz i Tom Wilkinson protagonitzen aquesta pel·lícula basada en la història real de l'aclamada escriptora i historiadora Deborah Lipstadt qui es va veure obligada a plantar cara i lluitar judicialment per demostrar que l'Holocaust realment va ocórrer quan David Irving, un reconegut negacionista, la denuncia per difamació. El guió és del prestigiós dramaturg David Hare.

  

Nieve Negra | Cedida

 

'Nieve Negra'. Paradoxal títol que ens arriba d'Argentina amb dos dels seus actors més reputats: Ricardo Darín i Leonardo Sbaraglia, amb Laia Costa encapçalant el trio protagonista. Salvador viu aislat a la Patagònia. Després de dècades sense veure's el seu germà i la seva cunyada, embarassada, arriben per fer-li vendre les terres de l'herència del seu pare. Això provoca enfrontaments i velles guerres del passat tornen a aflorar.

  

'Un golpe con estilo'. Les pel·lícules que recuperen velles glòries del setè art tornant-los a una nova segona joventut s'han convertit pràcticament en un gènere en si mateix ('Los Mercenarios' o 'Red' encapçalarien la llista). Aquí ens trobem a Morgan Freeman, Michael Caine, Ann Margret i Alan Arkin es troben que la seva pensió s'ha esfumat com a conseqüència d'una crisi empresarial. Junts planegen atracar el banc que s'ha quedat amb els seus diners en aquesta comèdia d'atracaments.

  

'Your Name'. Pel·lícula d'animació japonesa, la més taquillera de la història en el seu gènere, que ha guanyat premis arreu del món (Millor pel·lícula d'animació al Festival de Sitges) i que podem veure a Tarragona, cosa que celebrem especialment perquè més enllà dels blockbusters i les grans estrenes, puguin arribar també produccions d'aquest tipus a casa nostra. Una noia de poble en el marc d'una família tradicional vol descobrir món i somia amb un príncep blau de Tokio. Un noi de ciutat somia a la vegada amb una noia senzilla i de camp. Que és el que uneix els somnis d'un i l'altre?

  

 

 

'Fast & Furious 8'. Vuitena entrega de la saga més adrenalítica del cinema. A banda dels habituals (Dwayne Johnson, Vin Diesel o Jason Statham) s'afegeixen a la història Eva Mendes o Charlize Theron i a la vegada és la primera pel·lícula sense Paul Walker, mort l'any 2013. El tràiler promet acció de la bona, persecucions implacables i una trama centrada en la divisió i les baralles del grup. Cuba, Nova York o el mar de Barents, l'acció travessa mig món com és habitual.

  

I encara en cartell:

  

Núria Prims interpreta la Carlana, un personatge per al record | Cedida

 

'Incerta Glòria'. Després de la multi premiada i excel·lent 'Pa Negre' hi havia ganes de veure el nou treball d'Agustí Villaronga. I amb, 'Incerta Glòria', les altes expectatives s'han complert amb escreix. Una història dura, intensa, aspra però profundament emotiva i on el director explora els sentiments i les passions humanes amb una mescla d'austeritat poètica i dramàtica que només ell sap aconseguir. Ambientada a la Guerra Civil Espanyola (un personatge en si mateix, doncs condiciona el desenvolupament de la història, les reaccions i necessitats dels protagonistes) destaca per sobre de la resta la brutal interpretació de Núria Prims (anoteu-la com a candidata dels Goya 2018) i el seu paper dins la pel·lícula, la Carlana, personatge polièdric, maquiavèl·lic i tràgic però sensible i ferit al mateix temps. Un d'aquells personatges que deixen marca, que entronca directament amb aquelles fèmines de Lorca, símbols universals de la literatura, i que s'erigeix a la pel·lícula com a únic pal de paller del despiadat i cruel món que l'envolta. Una de les millors pel·lícules dels darrers mesos. Imprescindible.

  

Tots els horaris, sessions i sales els trobareu aquí, així com la compra en línia d'entrades.

 
Comentaris

envia el comentari