Emoji La Película i Rey Arturo La Leyenda de Excálibur, estrenes destacades al cinema

Repassem les estrenes que podreu veure aquesta setmana a les sales Ocine de la demarcació de Tarragona:

 

'Descontroladas': Duet de còmiques intergeneracional (Goldie Hawn i Amy Schumer) en una comèdia sobre una mare i una filla que han de resoldre les seves diferències durant un viatge que es va complicant per moments. Refrescant comèdia sobre vacances, ideal per l'època en què estem.

 

 

  

'Emoji La Película'. Qui no fa servir avui dia els telèfons intel·ligents i el WhatsApp o similars per comunicar-se? Les paraules es van substituint progressivament per caretes amb significats i els coneguts com a Emojis cobren vida en aquesta pel·lícula d'animació que almenys en un principi, es veu bastant original. Salvant les distàncies (aquí no hi haurà tanta profunditat ni missatge emocional) podríem comparar-la amb aquella petita joia que és 'Inside Out (del Revés)' pel fet de jugar a mostrar-nos l'altra cara del que veiem. Per gaudir en família i amb els més petits

 

 

Rey Arturo: La Leyenda de Excálibur | Cedida

 

  

'Rey Arturo: La Leyenda de Excálibur'. Aquest cap de setmana passat hem pogut gaudir a Ocine Les Gavarres d'una instal·lació promocional de la nova pel·lícula dirigida per Guy Ritchie i protagonitzada per Charlie Hunnam i Jude Law (amb aparició del futbolista David Beckham, també com a reclam). La història no és original però sí captivador i aquí, el principal atractiu és veure com es mesclen l'èpica de l'univers del Rei Artur amb l'estètica i el segell personal de Ritchie. Interessant de descobrir-ho.

 

 

Encara en cartell...

 

La guerra del planeta de los simios | Cedida

 

  

'La Guerra del Planeta de Los Simios'. Si una pel·lícula/saga/temàtica ha sabut reinventar-se amb un nivell molt per sobre de les altres, ha estat El Planeta de los Simios. Tim Burton va intentar retornar-la aquest principi de segle però no li va sortir bé. Però amb 'El Origen del Planeta de los Simios' el 2011, la continuació l'any 2014 i ara la tercera part hem pogut veure un dels blockbusters més sòlids i entretinguts dels darrers temps. A banda de prendre's a si mateixa molt seriosament i sense caure mai en el ridícul ni la paròdia, aconsegueix que els espectadors ens creguem els simis i empatitzem amb ells i amb la seva causa (César, amb la pell d'Andy Serkis, líder dels simis és un personatge de primera en tots els aspectes). El guió és també més que notable en aquesta tercera entrega i l'èxit rau en les reflexions que planteja sobre els humans, sobre l'amistat, les segones oportunitats, el futur de l'espècie, la lleialtat o moltes altres qüestions que van més enllà del pur espectacle. No us deixeu guiar per les aparences, recupereu les dues primeres parts de la saga i aneu a veure aquesta tercera entrega perquè val moltíssim la pena.

  

Totes les pel·lícules, horaris, sessions i compra d'entrades en línia per evitar cues, aquí.

 
Comentaris

envia el comentari