Els herois més esbojarrats de l'univers Marvel tornen a la gran pantalla

Podeu guanyar fantàstics premis d' 'El bebé jefazo' i de 'Fast & Furious 8' entrant a la web d'Ocine
 

La maquinària cinematogràfica de l'univers dels superherois està perfectament greixada i a ple rendiment, havent-se convertit en la nova fórmula dels grans estudis per acumular milions de dol.lars i haver reconquerit una audiència perfecta: adolescents àvids de personatges que admirar, acció i espectacle i nostàlgics dels mateixos còmics que han tornat a les sales massivament i amb la doble alegria de recuperar els herois de la seva joventut/infantesa i poder-los compartir ara amb els seus fills. La fórmula perfecta que, tot fa preveure, que s'allargarà encara uns quants anys. Ocine ha estat testimoni d'aquest boom i ens permet, gràcies a les seves instal·lacions, en permanent millora i als sistemes més avançats d'imatge i so, gaudir al cent per cent de totes les aventures dels millors superherois que, puntualment, arriben a les cartelleres de Les Gavarres i de la resta de sales Ocine de la demarcació. Sense anar més lluny, aquest divendres, la segona part d'una de les sorpreses del 2014 és la gran protagonista de la cartellera:

  

  

'Guardianes de la Galaxia Vol.2'. La primera part d'aquest còmic menor de Marvel va ser un dels primers (i encertadíssims) intents de jugar amb l'humor simpàtic i una sèrie de hits musicals dels 80 com a reclam per anar més enllà de la típica història d'alienígenes. Va ser un èxit i naturalment arriba ara una segona part. Chris Pratt tornar a posar-se a la pell d'Star-Lord i tornen també Gamora, Rocket i Baby Groot, l'estrany grupet de personatges que han de salvar el món. L'argument és el de menys, com és habitual en aquests casos. El que importa és el que promet (i oferirà): bon rotllo, humor fàcil però efectiu, efectes especials, bona música i un to general despreocupat i simpàtic d'aquells que vénen de gust. La fórmula perfecta per tornar a rebentar la taquilla, el que dèiem. Podeu comprar ja les vostres entrades anticipadament en línia aquí.

 

 

'Plan de fuga'. Nou thriller espanyol amb els habituals del gènere: Luís Tosar, Javier Gutiérrez, i Alain Hernández, en aquest cas. Un atracador professional s'introdueix en una perillosa banda de delinqüents conformada per exmilitars de l'Est. La seva feina, perforar una cambra cuirassada per robar un banc. No tot sortirà com estava planejat. Pel•lícula que entusiasmarà els amants del gènere i que dirigeix Iñaki Dorronsoro ('La distancia').

 

Un italiano en Noruega | Cedida

 

'Un italiano en Noruega'. La pel·lícula més taquillera de la història a Itàlia és aquesta comèdia que recorda a 'Bienvenidos al Norte' o a 'Ocho Apellidos Vascos', però en versió italiana i jugant amb els tòpics Nord d'Europa-Sud d'Europa. Per passar l'estona.

 

Encara en cartell:

  

La Bella i la Bestia | Cedida

 

'La Bella y la Bestia'. Disney ha tornat a fer-la grossa amb aquesta nova adaptació, en carn i os, del clàssic dels dibuixos animats. Ja ha superat la recaptació de la cinta original i ja ha superat els 500 milions de dòlars. Saber-se la història no ha estat impediment perquè grans, petits i mitjans hagin anat massivament a les sales a tornar a gaudir d'aquesta història d'amor, malgrat les mancances que té la història dirigida per Bill Condon. Emma Watson, actriu que sempre posa la mateixa cara, aquí no està especialment malament; la bèstia sempre un lleó de peluix tant d'aspecte com d'actitud, més que no pas una bèstia i tot el conjunt, si bé colorista, efectista i lluminós, té un to de cartó-pedra en molts moments bastant millorable. El més destacable, els secundaris que viuen al castell amb la bèstia, el més divertit del film. Malgrat tot, sabem què anem a veure i en línies generals, la sensació al final és prou bona i acompleix les expectatives. Si podeu, molt recomanable veure-la el dimarts en versió original.

 

Recordeu que totes les entrades, horaris, sessions i sales les trobareu com sempre a la web d'Ocine i que també podreu guanyar fantàstics premis d''El bebé jefazo' i de 'Fast & Fourious 8' des de la mateixa web.
Comentaris

envia el comentari