'Detroit' arriba als cinemes amb l'objectiu de remoure consciències

La Sessió Nadó d'aquest dimarts a la tarda va congregar novament un bon nombre de pares i mares amb els seus fills petits. La Sessió Nadó s'ha consolidat a Ocine Les Gavarres cada segon dimarts de mes.
La Sessió Nadó d'Ocine Les Gavarres, un nou èxit | Cedida

 

La tornada a l'escola ha arribat acompanyada d'una darrera i novament exitosa Sessió Nadó a Ocine Les Gavarres amb la projecció d'un dels principals èxits de la taquilla actual: 'Tadeo Jones 2: El secreto del Rey Midas'. Des que Ocine va començar a programar sessions especials per a mares i pares amb nadons el passat mes de juny, l'assistència no ha parat d'augmentar fins al punt que ja s'ha convertit en una sessió habitual, un cop al mes, a la cartellera dels cinemes tarragonins.

 

 

A més de la Sessió Nadó i d'altres accions i passis especials que ofereix Ocine Les Gavarres amb força assiduïtat i coincidint amb determinades estrenes o moments de l'any, cada divendres ens presenta, puntual, les estrenes setmanals. Les que podrem veure a partir de divendres són aquestes:

 

Alibi.com. Agencia de engaños | Cedida

 

'Alibi.com Agencia de Engaños': Comèdia francesa sobre una companyia que es dedica a crear qualsevol tipus de coartada. Però entra en joc Flo, una jove que odia als homes que menteixen. La relació del fundador de l'empresa i la noia es complica quan es descobreix que el pare d'ella, és també client de l'agència.

  

  

'Detroit'. L'estrena més important de la setmana que molts situen ja a la carrera dels Oscar 2018. Dirigeix Kathryn Bigelow ('En tierra hostil', 'La noche más oscura') i relata els disturbis que van tenir lloc a Detroit durant l'estiu de 1967, quan una batuda policial va acabar desencadenant una multitudinària manifestació. Cinema compromès, de caràcter social i que s'estrena en un moment on a Amèrica els conflictes racials tornen a estar a l'ordre del dia. Veient les dinàmiques que solen moure els acadèmics a l'hora d'atorgar premis a les pel·lícules (veurem si cinematogràficament, està a l'altura) té números de triomfar durant aquests propers mesos.

  

'Spark, una aventura espacial'. Pel·lícula d'animació que arriba des de Canadà i que protagonitzen Spark, Chunk i Vix, els quals han de lluitar contra el General Zhong per evitar que conquereixi l'univers. Una odisea de l'espai plena d'acció, humor i emoció.

  

Encara en cartell...

 

Barry Seal. El traficante | Cedida

 

'Barry Seal, el traficante'. Doug Liman i Tom Cruise lideren aquesta història sobre un dels homes més rics i desconeguts a l'Amèrica dels anys vuitanta. Barry Seal va ser pilot de la CIA, a la vegada que traficant de droga, d'armes i mà dreta dels responsables del càrtel de Medellín acumulant una gran fortuna i vivint perillosament fins al final dels seus dies. La pel·lícula de poc més d'hora i mitja de durada es deixa veure molt bé. Cruise s'esforça per posar-se al paper i tot i que li costa donar-li els matisos que el personatge requeriria i mai deixem de veure el perfecte heroi d'acció que sempre veiem a les pel•lícules de Cruise, el to, l'estètica, la càmera nerviosa i el guió, auster, realista i sense concessions al protagonista doten la història de versemblança i li donen el toc esbojarrat i gamberro que necessitava aquest retrat per funcionar bé. Es tracta doncs de la confirmació que Doug Liman és un molt bon director (ho sabíem, però aquí ho torna a demostrar) i que quasi sempre Tom Cruise sap triar els projectes (farem veure que no coneixem 'La Momia') i executar-los amb solvència i encert.

 

Podeu comprar les vostres entrades en línia i consultar els horaris de les sessions des de la web d'Ocine.

 
Comentaris

envia el comentari