Convertiu-vos en el Rei Artur a Ocine Les Gavarres amb un muntatge èpic

El cap de setmana del 4 al 6 d'agost podreu aixecar la llegendària espasa Excalibur i convertir-vos en el Rei Artur abans de passar pel cinema a veure el film

 

Si sou dels que sempre heu somiat en convertir-vos en rei o reina, i si a més sou fans del Rei Artur, teniu una cita obligada els propers 4, 5 i 6 d'agost a Ocine Les Gavarres. Amb motiu de l'arribada de la nova esperada entrega als cinemes de 'Rei Artur: la llegenda d'Excalibur' el dia 11 d'agost, podreu escalfar motors passant per les instal·lacions del cinema tarragoní i convertir-vos en el Rei Artur aixecant la llegendària espasa Excalibur. 

 

A l'entrada del cinema hi trobareu una espectacular estructura semiesfèrica tematizada en què us sentireu com si fossiu al film i allí podreu intentar treure l'espasa que estarà clavada a la mítica pedra, mentre us graven. Aquest vídeo el podreu tenir a l'instant i així compartir-lo a les vostres xarxes socials i demostrar que vosaltres també sou capaços de dirigir els Cavallers de la Taula Rodona. Per viure aquesta experiència èpica haureu d'anar a Ocine Les Gavarres els dies 4 i 5 d'agost de 19.00 a 23.00 hores o el 6 d'agost de 18.00 a 22.00 hores. La nova entrega del Rei Artur està dirigida per Guy Ritchie i és una de les estrenes més esperades de la temporada, protagonitzada per Charlie Hunnman narra el viatge d'Artur des de la classe més baixa fins al tron.

 
Comentaris

envia el comentari