Arriba als cinemes l'adaptació del magnífic thriller policial de Lorenzo Silva "La niebla y la doncella"

La cartellera del mes de setembre ens porta les següents novetats a les sales d'Ocine:

  

 

 

  

'Barry Seal: El traficante'. Tom Cruise no para. I ho celebrem. Malgrat fracassos com la recent 'La Momia', Cruise, com a bon empresari del cinema que és, no es rendeix ni s'ho juga tot a una carta. Això provoca que una mala pel·lícula de l'astre de Hollywood acostuma a venir acompanyada d'un parell de bones històries protagonitzades per Cruise. A les ordres de Doug Liman ('El caso Bourne' o 'Sr. i Sra. Smith') Cruise es posa a la pell de Barry Seal, un estafador i pilot a qui la CIA recluta de forma inesperada per dur a terme una de les majors operacions encobertes de la història dels Estats Units. Acció i thriller per als amants del gèner ( i de Cruise, protagonista indiscutible de la història, clar).

 

 

  

'La Niebla y la Doncella'. Esperadíssima adaptació cinematogràfica de la novel·la de Lorenzo Silva i amb el duet de policies Bevilacqua i Chamorro a la pell de Quim Guitérrez i Aura Garrido com a protagonistes (anteriorment, Roberto Enríquez i Íngrid Rubio havien interpretat els mateixos personatges a 'El alquimista impaciente'). Una de les sagues policials més interessants i ben escrites de la literatura espanyola que passa a la pantalla gran amb un nou i inquietant cas per resoldre: El cadàver d'un jove apareix en un bosc de La Gomera. El cas es dóna ràpidament per tancat sense trobar un culpable però tres anys més tard, el duet de policies és enviat a l'illa per reactivar la investigació.

    

Encara en cartell:

 

Atómica | Cedida

 

  

'Atómica'. Alguns ja apunten al fet que Charlize Theron podria ser la nova James Bond. Després de veure Atòmica, la hipòtesi es converteix en perfectament factible. Pel·lícula d'espionatge ambientada en plena caiguda del mur de Berlín, Theron fa el paper d'una espia que no pot confiar en ningú en el transcurs d'una perillosa missió a Berlín.

 

En destaquen l'estètica del film, anys vuitanta, foscor i llums de neó; els girs de guió, on ningú és el que sembla i amb espies bons, dolents (o a l'inrevés) perseguint un mateix objectiu en forma de llista d'agents dobles que no pot sortir a la llum; els flashbacks que ajuden a complicar la història, les escenes d'acció, violentes, físiques i molt ben coreografiades i la banda sonora (anys 80 cent per cent, convertint la història pràcticament en un videoclip de disseny, en la línia de moltes pel·lícules que estem veient últimament on els hits musicals que el melòman mig té al cap esdevenen indispensables per empatitzar amb la història). Per sobre de tot però hi ha Charlize Theron, tremendament sexy, impecable i aguantant la pel·lícula, escrita, per altra banda, per al seu complet lluïment. Menció especial rep també James McAvoy, un actor excel·lent.

 

Si mesclem l'espectacularitat de James Bond, la mentalitat de Jason Bourne i la foscor de John Wick ens trobem aquesta agradable sorpresa, molt recomanable pels fans del gènere.

 

 

  

Teniu tota la informació de la cartellera i la possibilitat d'estalviar-vos cues i comprar les entrades en línia aquí.

 
Comentaris

envia el comentari