Alien torna a les cartelleres d'Ocine després de gairebé 40 anys atemorint els espectadors

La festa del cinema ha portat la gent massivament a les sales | Frederic Recasens

 

La Festa del Cinema enfila les seves darreres hores deixant tres dies de sales plenes i molta activitat a Ocine Les Gavarres. El cinema familiar i d'acció, com era d'esperar, ha estat el més vist però en línies generals, la valoració d'aquesta festa que ja s'ha convertit en un clàssic, ha estat de nou positiva. En paraules del gerent d'Ocine, Josep Eduard Príncep: "Ahir dimarts ja vam passar de 3.500 espectadors i la valoració és molt positiva ja que és una iniciativa que ja està molt consolidada i que la gent espera. Confio en que repetirem xifres de l'any passat i som molt optimistes en aquest sentit". Encara podeu aprofitar les darreres sessions d'aquest dimecres per comprar entrades a 2,90 € però a partir de demà, els preus reduïts en la compra d'entrades de cinema continua a Ocine, doncs amb la targeta gratuïta Ocine Fidelity Plus, totes les sessions, els set dies de la setmana surten per només 5,90 € l'entrada (i s'acumulen punts que es poden bescanviar periòdicament per entrades de franc)

 

A partir d'aquest divendres arriben noves propostes a la cartellera. Són aquestes:

 

 

  

'Alien Covenant': L'incombustible Ridley Scott torna a les pantalles amb el seu producte estrella, el monstre de l'espai més famós de tots els temps. En aquesta ocasió pugen a la nau espacial James Franco, Katherine Waterston i Noomi Rapace que s'endinsen a la fosca galàxia on troben el "sintètic" David (Michale Fassbender), supervivent de la condemnada expedició Prometheus. La franquicia està més viva que mai i Covenant coincideix amb l'estrena, aquesta setmana del tràiler de Blade Runner 2049 que també serà un dels plats forts del 2017. Aquí el teniu:

  

  

'Richard, La Cigüeña': Els animalets són els que més jocs donen en les pel·lícules d'animació. Aquí el protagonista és un pardal que ha estat adoptat i criat per una família de cigonyes, i està convençut de ser una d'elles. Divertida, simpàtica i per passar una bona estona familiar amb els petits de la casa

  

'Guardián y Verdugo'. Ens n'anem ara cap a Sud-àfrica amb aquesta història sobre l'execució de 164 persones, l'any 1987, al corredor de la mort de Pretòria. Basada en fets reals, ens explica com aquells fets van posar en dubte la pena de mort i van canviar la història

 

Encara en cartell:

 

Plan de fuga | Cedida

 

'Plan de fuga'. L'aposta del cinema espanyol pel thriller d'autor ens ha donat grans produccions i ha revitalitzat la taquilla durant els darrers anys amb produccions més que notables i d'altíssim nivell. Això fa que pel·lícules com la present, lluny de ser males pel·lícules, no estiguin a l'altura de les seves predecessores i de les que han creat aquest segell de qualitat. 'Plan de fuga' està molt bé, es deixa veure, té la durada justa i un corpus interpretatiu totalment destacable. I el final obert és una concessió gratuïta del director que no té gaire a veure amb tot el conjunt. No obstant això, li falta nervi, li manca presència i els girs de guió estan posats amb calçador deixant-nos una sensació de déjà-vu que fa que el conjunt no acabi de rutllar ni d'innovar en cap aspecte. Tot i així si sou fans dels thrillers policials i d'intriga, no us la perdeu.

 

Consulteu cartellera i compreu entrades aquí

 
Comentaris

envia el comentari