'It', la nova versió del clàssic d'Stephen King, aterrirà el pati de butaques d'Ocine

El proper dimarts 12 de setembre a les 17:45 hores arriba una nova sessió Nadó amb la pel·lícula Tadeo Jones 2

Repassem les estrenes cinematogràfiques que podreu veure aquesta setmana a les sales d'Ocine:

  

  

'Churchill'. Drama que ens arriba de Regne Unit sobre l'enfrontament de Winston Churchill amb els seus generals i aliats nord-americans en relació al desembarcament de Normandia. Història biogràfica ben explicada i interpretada per als amants del gènere.

  

  

'El amante doble'. François Ozon és un d'aquells directors amb segell propi i que opta sempre per històries íntimes i de caire emocional. En aquest cas, la protagonista, una jove fràgil, s'enamora del seu psicoterapeuta. Uns mesos més tard se'n van a viure junts i la noia descobreix que el seu amant li ha amagat una part de la seva identitat, cosa que comença a obsessionar-la.

  

  

'It'. Agafeu-vos fort a la butaca que arriba una nova i esperadíssima adaptació del classic d'Stephen King, It. El tráiler va ser el més vist de la història a Youtube i l'expectació és màxima. Dirigeix Andrés Muschietti ('Mamá', terrorífica també) i el pallasso protagonista, Pennywise, es presenta molt més cruel i desmesurat que els que havíem vist fins ara al cinema. Terror en estat pur, només per als amants del gènere que gaudeixin passant una mala estona.

  

  

Encara en cartell...

  

 

Jude Law a Rey Arturo | Cedida

 

 

'Rey Arturo. La Leyenda de Excálibur'. És cert que fa certa peresa tornar a endinsar-nos en un univers tan conegut, explicat i utilitzat com el de la llegenda d'Excalibur. També és cert però, que Guy Ritchie és un director d'aquells que s'esforcen en crear productes amb personalitat pròpia i amb els ingredients preferits de les seves receptes: banda sonora rockera i (un pèl massa) estrident, acció embrutida, revolucionada i molt física i un guió que intenta inserir (sense massa encert, aquí) punts d'humor per fer el conjunt més lleuger i digerible. Resultat: desigual; la pel·lícula es veu força bé, pur entreteniment sense gaire més pretensions, acaba atabalant una mica tot plegat, els actors estan correctes (res ni ningú a destacar) i en general, és una pel·lícula que passa sense pena ni glòria i que passem amb un aprovat justet. Parlen de fer una mena de saga amb els altres personatges de la llegenda... potser no caldria, sincerament.

  

  

Trobareu més informació sobre les estrenes, horaris i la possibilitat de comprar les entrades en línia i estalviar-vos cues, aquí. Recordeu també que amb la targeta Ocine Fidelity Plus, que és gratuïta, podeu tenir les vostres entrades a preu reduït cada dia de la setmana a totes les sessions.

 
Comentaris

envia el comentari