Salvament Marítim deixa de buscar els dos nedadors desapareguts a la platja de Cambrils

Els hi han perdut la pista durant el vespre d'aquest dijous, 31 d'agost
Salvament Marítim a Cambrils. | Josep Lluís Sevillano

 

ACTUALITZACIÓ |  1 de setembre a les 09.27 hores

 

Segons ha informat Salvament Marítim, la cerca de dos nedadors a la platja de l'Ardiaca de Cambrils s'ha desactivat aquest matí de divendres. Les raons que han portat a posar fi a la cerca de dos banyistes ha sigut el fet que la Policia Local del municipi no ha trobat en tota la matinada cap objecte personal de cap persona ni han rebut l'alerta per desaparició de ningú a la zona. Aquests fets han provocat que Salvament Marítim hagi desactivat tots els equips de cerca de la zona, tot i que encara es manté activada l'alerta durant 24 hores per si alguna persona veu alguna cosa estranya a la zona o algú denúncia la desaparició de dues persones.

 

Cal destacar que segons ha informat aquesta font, la Policia Local de Cambrils va rebre un avís al voltant de les 21.30 hores del vespre alertant que havien vist a dues persones a 80 metres vora del mar i que ja no els havien vist tornar a sortir de l'aigua. En aquell moment, Salvament Marítim va activar el seu helicòpter HELIMER 205 que va començar a buscar sense cap èxit. Tot i que a hores d'ara els equips han estat desactivats i ja no treballen a la zona, l'alerta continua activada.


ACTUALITZACIÓ | 31 d'agost a les 22.00 hores

 

Salvament Marítim busca, des de les onze del vespre d'aquest dijous 31 d'agost, dos nedadors que haurien entrat en una platja de Cambrils i que no n'haurien sortit. De fet, un helicòpter pentina la zona amb l'ajuda de diverses patrulles de la Policia Local del municipi —concretament, ho fan a la platja de l'Ardiaca i a la Punta de la Riera de Riudecanyes de Cambrils. Segons Salvament, aquestes dues persones han entrat a l'aigua abans que comencés la tempesta però no han tornat a la costa. De fet, els diversos vehicles activats han despertat l'expectació de nombrosos veïns.
Comentaris

envia el comentari