Enxampades tres lladres a la zona comercial de Cambrils

Les dones entraven i sortien de manera sospitosa dels establiments
Mercat ambulant de Cambrils. | Ajuntament de Cambrils

 

La Policia Local de Cambrils va enxampar a tres dones que havien robat un telèfon mòbil i un carregador d’una botiga del barri de l’Eixample i que, possiblement, pensaven fer-ho també al mercat ambulant de la vila.


Dimecres passat, dia 28 de desembre vora les 12 del migdia, una patrulla de paisà de la Policia Local de Cambrils va detectar un comportament sospitós en tres dones que passejaven per la zona comercial. Els agents les van seguir i van observar que, en repetides ocasions, les dones entraven i sortien dels establiments sense realitzar cap compra. També van predir que es dirigien cap al mercat ambulant i per això van avisar a alguns agents uniformats de la zona per tal que identifiquessin a les dones i comprovessin si posseïen objectes robats.

 

Les comprovacions van resultar certes i es van recuperar un mòbil i un carregador sostrets en una botiga de l’Eixample Port. Les dones tenen 18, 22 i 35 anys i són de Puertollano (Ciudad Real).


Davant aquesta situació, els agents van procedir a tramitar les denúncies per furt i a instruir diligències per realitzar un judici immediat als Jutjats de Reus.Comentaris

envia el comentari