Dos detinguts més en relació a la baralla amb armes blanques de la nit de Cap d'Any a Cambrils

Els tres detinguts, el primer i els dos darrers, són de nacionalitat espanyola

Les investigacions de la Policia Local de Cambrils sobre la baralla ocorreguda en un local d’oci durant la matinada de Cap d’Any han acabat amb la detenció dels tres implicats en l’agressió amb arma blanca. Les declaracions de la víctima i dels testimonis i les revisions de les imatges de les càmeres de seguretat han estat clau per aclarir els fets i identificar les diferents parts.

 

A les 6:55 hores de la matinada la Policia Local va rebre dues trucades telefòniques des l’establiment públic ubicat a l’avinguda Horta de Santa Maria sobre una baralla entre dos grups de persones. Quan les patrulles van arribar al lloc ja no hi havia els implicats. Per això, els agents de la Policia Local van iniciar una recerca conjuntament amb els Mossos d’Esquadra i van localitzar la persona agredida al servei d’urgències de l’Hospital Lleuger de Cambrils, que presentava dues ferides a la zona abdominal.

 

Els agents també van prendre declaració a diversos testimonis i des de la Policia Local es van obrir diligències per un delicte d’agressions. Els agressors, tres homes joves, no van ser localitzats en aquell moment.

  

 


Tres detinguts per la Policia Local de Cambrils

En els dies següents la Policia Local va prendre declaració a la víctima d’agressió i es van practicar diverses diligències i revisions d’imatges de càmeres de seguretat amb resultats positius. El passat 8 de gener es va produir la detenció del presumpte autor de les lesions, identificat com J.P.P., veí de Cambrils i de nacionalitat espanyola, tot i que l’Ajuntament no ho hagi facilitat. L’endemà, dia 9, també va ser detingut un dels seus acompanyants, F.P.P, per part de Mossos d’Esquadra a Reus.

 

I ahir, 11 de gener, la Policia Local va identificar i detenir el tercer implicat, J.G.M., també veí de Cambrils. Tots tres, doncs, de nacionalitat espanyola, tot i que aquesta informació no s’ha facilitat des del consistori. Amb aquesta darrera actuació, s’han donat per finalitzades les diligències policials que han estat lliurades al Jutjat d’Instrucció de Reus, segons ha informat el consistori en una nota de premsa.
Comentaris

envia el comentari