L'Ajuntament de Cambrils signa un conveni amb el centre de psicologia educativa TIP

Pel simbòlic preu d'un euro per sessió, dues psicòlogues especialitzades oferiran serveis a infants amb dificultats d'aprenentatge
Signatura del conveni entre l'Ajuntament de Cambrils i el Centre de psicologia TIP
Signatura del conveni entre l'Ajuntament de Cambrils i el Centre de psicologia TIP | CambrilsDiari.cat

 

L'Ajuntament de Cambrils i el Centre de Psicologia Educativa TIP de Cambrils han signat un nou conveni de col·laboració que ofereix dues beques a nens i nenes que estiguin cursant primer de sisè de primària i necessitin un servei de reeducació.

 

Els beneficiaris de les beques són dos infants derivats des dels Serveis Bàsics d'Atenció Social de l'Ajuntament que compleixen una sèrie de requisits. Nens que tenen dificultats per seguir el currículum escolar establert, per dèficit d'atenció, falta de motivació, etc. Es tracta d'una gran ajuda per a les seves famílies que tot i que s'impliquen en activitats de millora de l'infant no es poden fer càrrec econòmicament de tractaments especials.

 

  

La finalitat d'aquest conveni és identificar les dificultats i potencialitats de cada nen o nena i proporcionar-los les eines necessàries per assolir un aprenentatge eficaç que a la vegada garanteixi l'èxit tant en el seu desenvolupament escolar com personal.

 
Comentaris

envia el comentari