Un grup de barbers tallaran el cabell de franc a Cambrils per lluitar contra el càncer infantil

El pròxim diumenge dia 17 es reuniran més d'una vuitantena de barbers per recaptar fons que seran destinats a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona
Imatge de la presentació del «Deixa't prendre el pèl». | CambrilsDiari.cat.

 

Aquest diumenge, 17 de setembre, tindrà lloc a Cambrils la segona edició de la campanya solidària «Deixa’t prendre el pèl». Impulsada pel barber professional Javier Torrente, la iniciativa busca recaptar fons per destinar-los a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona de cara a la investigació contra el càncer infantil. Un total de 81 professionals del sector realitzaran talls de cabell i serveis de barberia, de forma desinteressada, al passeig marítim de la localitat. L’acte començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins les dues del migdia. Les donacions, de caràcter voluntari, tindran un cost de 8 euros.

 

Torrente, afectat de prop per aquesta malaltia, va decidir impulsar la iniciativa l’any passat amb dos objectius, per una banda la recaptació de fons per a la investigació del càncer infantil i, per l’altra, donar a conèixer encara més un ofici que en els últims anys ha experimentat una revifada. En total, la passada edició es van fer 598 serveis de tall de cabell i barberia i es va aconseguir recaptar 12.000 euros afegint-hi les donacions, patrocinadors i marxandatge. En l’edició d’aquest any, la previsió és la de poder superar aquestes xifres.
Comentaris

envia el comentari