Comencen els treballs previs a la demolició del pont de l'antiga N-340

La primera fase ha començat amb la reordenació de l'avinguda Baix Camp
Les màquines han començat a treballar en la reordenació de l'avinguda Baix Camp de Cambrils. | CambrilsDiari.cat

 

L'enderrocament del pont de l'antiga carretera N-340 de Cambrils cada vegada és més a prop i la demolició d'aquesta barrera arquitectònica serà una realitat. Els treballs previs han començat aquest dimarts 11 de juliol i es basen en la reordenació de l'avinguda Baix Camp. Tot i que en un primer moment el consistori va assegurar que les obres començarien passada la Setmana Santa, finalment es van programar per aquest mes de juliol. Segons el calendari previst, les obres no s'aturaran durant l'estiu i s'allargaran durant més d'un any.


L'encarregada de l'execució de les obres és l'empresa lleidatana Romà i el projecte comptarà amb tres fases. La primera, que és la que s'ha iniciat inclou l'enderroc del pont i la urbanització parcial de l'avinguda del Baix Camp. La segona fase se centrarà en la construcció del nou pont sobre la riera d'Alforja i la darrera fase inclourà la urbanització del passeig central de l'avinguda del Baix Camp. El pressupost total per aquest projecte és d'1.151.831 euros sense incloure l'IVA.

 

La primera fase de l'enderrocament s'ha iniciat aquest juliol, però el projecte n'inclou dues més. | CambrilsDiari.catComentaris

envia el comentari